امیر شهرابی در گفت و گو با خبرنگار شهر گفت: در طول ماه های گذشته جلسات متعددی درخصوص بودجه مناطق برگزار شد چرا که شهرداران مناطق متناسب با سیاست های مدیریتی که در منطقه خود داشتند، انتظار تخصیص بودجه قابل قبولی داشتند.
وی افزود: ظرفیت های بودجه در حوزه مناطق در همه ادوار مدیریت شهری وجود داشته و ما نیز بر اساس سیاست های موجود و نیازهای واقعی مردم بودجه ۱۴۰۲ شهر تهران را تنظیم کردیم تا قابل تحقق و پاسخگو باشد.
مدیرکل برنامه و بودجه شهرداری تهران ادامه داد: در این مسیر یکی از موضوعاتی که مهم بود، توزیع عادلانه بودجه در ۲۲ منطقه پایتخت بود. با توجه به اینکه مناطق از نظر وسعت جغرافیایی، موضوعات فرهنگی و اجتماعی و البته نوع محیط استحفاظی تفاوت هایی دارند، در نتیجه اگر قرار باشد بودجه عادلانه ای در مناطق داشته باشیم، باید تمام این موضوعات شناسایی و بودجه براساس این تفاوت ها و ظرفیت ها تخصیص داده شود.
وی بیان کرد: مدلی برای توزیع عادلانه بودجه در مناطق طراحی شده است و با شاخص گذاری روی ردیف های بودجه تلاش کرده ایم بر اساس اطلاعات مکانی که در سطح مناطق وجود دارد، بودجه را پیشنهاد دهیم.
شهرابی یادآور شد: یک نگاه ویژه نیز به مناطق کمتر برخوردار داریم تا آنها بهره بیشتری را از بودجه ۱۴۰۲ برده و البته سیاست کاهش فاصله مناطق شمال و جنوب شهر نیز محقق شود.
وی در ادامه با اشاره به موضوع نگهداشت شهر در لایحه بودجه ۱۴۰۲ شهر تهران تاکید کرد: بحث نگهداشت شهر در بودجه ریزی، قبل از اجرای برنامه های توسعه ای از اهمیت زیادی برخوردار است تا وضع موجود حفظ شود.
مدیرکل برنامه و بودجه شهرداری تهران در ادامه گفت: یکی از اشکالاتی که به مدیریت شهری سابق وارد بود، موضوع نگهداشت شهر بود. اگر امروز در تهران تردد کنید این تغییر را در شهر تهران به ویژه در حوزه آسفالت ریزی و نگهداشت شهر حس می کنید. شهرداری در این دوره در تلاش است تا شرایط پایتخت را از نظر نگهداشت تغییر دهد.
وی در انتها افزود: موضوعاتی مانند زیباسازی، فضای سبز، آسفالت و... اقداماتی در جهت حفظ نگهداشت شهر و وضع موجود است که در کنار این موضوع، مسائل توسعه ای مانند ساخت بزرگراه ها، پل ها و اقدامات عملیاتی بعدی که به خدمت رسانی بیشتر به مردم کمک می کند، توسعه شهر را رقم می زند.
اتنهای پیام/
نظر شما