به گزارش خبرنگار شهر، مجید باقری در یکصد و بیست و پنجمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران در جریان بررسی یک فوریت لایحه تعیین عوارض با بیان اینکه ما موفق شدیم ۱۹ عنوان را به شورا تقدیم کنیم، اظهار کرد: بخشنامه های وزارت کشور با تاخیر آمد و در حوزه شهرسازی علیرغم اینکه تا دیروقت نیروهای ما تلاش کردند نتوانستیم بیش از ۱۹ عنوان تقدیم کنیم. روز سه شنبه لایحه ای دیگر تقدیم خواهد شد که عناوین بیشتری خواهد داشت.
معاون برنامه ریزی، توسعه سرمایه انسانی و امور شورای شهرداری تهران یادآور شد: براساس بخشنامه وزارت کشور، مدت زمان تصویب و تایید نهایی تا پایان بهمن ماه تمدید شده است، یادآور شد: تقاضای ما این است که زمان لایحه جدید ما تمدید شود و یک فوریت نیز به تصویب برسد.
باقری در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه برخی مواقع برخی فضاهای رسانه ای به گونه ای است که نقطه قوت شهرداری به ابهام تبدیل می شود، خاطرنشان کرد: در تبدیل وضعیت ایثارگری در کشور پرچم دار هستیم؛ بنده به این دلیل که رئیس کمیسیون کلانشهرها هستم از تمام معاونان شهرها پرسیدم و هیچ یک رقمی درخصوص تبدیل وضعیت ایثارگران همچون تهران نداشتند.
وی با بیان اینکه تاکنون ۲ هزار و ۸۳۰ نفر تبدیل وضعیت شده اند اما این نقطه قوت در حال تبدیل شدن به نقطه ضعف است، تصریح کرد: لیست موهومی منتشر شده و کهکشانی نیز نشر شده است؛ تبدیل وضعیت یک نفر از خدمات اداری شهر به رسمی، جذب محسوب نمی شود؛ حتی اگر این مورد را نیز جذب حساب کنیم باز هم اعداد آن لیست درست از آب در نمی آید و به این رقم بالا نمی رسد.
معاون برنامه ریزی، توسعه سرمایه انسانی و امور شورای شهرداری تهران با اعلام اینکه در مجموع از ابتدای شروع به کار دوره جدید مدیریت شهری سه هزار نفر نیرو از شهرداری خارج شده اند، گفت: عده ای به دلیل بازنشستگی، عده ای به علت فوت و تعدادی نیز به دلیل استعفا از جمع نیروهای انسانی شهرداری خارج شده اند، البت که اهرم تشویقی برای خروج نداشتیم.
وی ادامه داد: بر اساس برنامه قبلی و تمدید آن شهرداری می توانست هزار و ۵۰۰ نفر را به ازای سه هزار نفر خروجی جذب کند، اما عملکرد نشان می دهد یک سوم از این میزان نیز جذب نشده است.
باقری تأکید کرد: به رغم تقاضای بسیار زیاد مناطق و سازمان ها برای جذب نیرو، وسواس زیادی برای جذب داریم، لذا در مجموع ۶۷۰ نیروی جذب جدید داشتیم که ۲۲۰ نفر نیروهای شرکت اتوبوسرانی بودند، البته کارسازی آن از قبل صورت گرفته بود و باید حکم صادر می شد.
به گزارش شهر در ادامه یک فوریت لایحه عوارض با ۱۸ رأی موافق به تصویب رسید و «اصلاح بند ۷ ذیل بند "ز" تبصره یکم بودجه سال ۱۴۰۱ شهرداری تهران» مورد بررسی قرار گرفت که آن هم با ۲۰ رأی موافق به تصویب رسید.
مهدی پیرهادی رئیس کمیسیون محیط زیست، سلامت و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران نیز در جریان بررسی این طرح بر لزوم ارائه گزارشات سه ماهه در این خصوص تأکید کرد.
انتهای پیام/
نظر شما