لزوم تعریف هویت کودک در چیدمان معماری فضای شهری

شهردار منطقه ۴  تهران گفت:  با همیاری حوزه های مدیریت شهری و تغییر نگرش شهروندان در ساخت وسازهای شهری می بایست هویت کودکان را در شهر زنده کرد.

به گزارش شهر و به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۴"  علی اصغر کمالی زاده" در بخش اول نشست دبیرخانه ی منطقه ای مصوبه کاهش بیسوادی  با اشاره به فضاسازی بافت شهری در استفاده ایمن کودکان از این فضا گفت: با توجه به تفاوت شرایط زندگی کودکان با گذشته در محیط های آپارتمانی و نگرانی های والدین، می بایست در ساخت و ساز ها و بافت های شهری نیازهای کودکان را در نظر گرفت.
او در ادامه افزود: شهر دوستدار کودک با مناسب سازی مشترک های زیادی دارد؛ چراکه در حوزه های عمران، خدمات شهری، ترافیک و اجتماعی می بایست آموزش های لازم را در  ساخت و سازهای شهروندان، ساخت و ساز شهری، فضاهای عمومی مانند بوستان ها و مجموعه های ورزشی هویت کودک را در چیدمان معماری فضای شهری تعریف کرد.
کمالی زاده خاطر نشان کرد: اشاعه فرهنگ دوستدار کودک با آموزش در ساخت فضاهای بازی مناسب  در مجتمع های مسکونی، فضاهای شهری و ... باید تعریف شود و در این میان برگزاری جلسات مستمر و پایش اقدامات حوزه ها از اهم کار است.
 در ادامه "قضاتلو" معاون امور اجتماعی و فرهنگی منطقه ۴  در بخش دوم این نشست از پیگیری و اجرای برنامه های کاهش بیسوای در این منطقه نام برد و خواستار ایجاد برنامه مدون با همکاری آموزش و پرورش منطقه۴ در جهت کاهش بیسوادی در منطقه شد.

 انتهای پیام 

۲۸ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۴:۴۳
کد مطلب: 32518

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =