به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۲۲، ایرج عظیمی در بازدید از محل اورژانس وردآورد در مسیر آزادراه تهران کرج درخصوص آمادهسازی و بهسازی هرچه بهتر محوطه اوراژنس در راستای خدمترسانی به شهروندان و مسافرین نوروزی اعلام آمادگی کرد.
وی در گفتوگو با مدیریت این مجموعه در جریان چالشها و معضلات قرار گرفت و در این رابطه گفت: با توجه به ضرورت خدمترسانی اورژانسی به مسافرین نوروزی و افزایش بهرهوری کارکنان اوراژنس وردآورد، برخی کاستیها و معضلات مجموعه که مرتبط با شهرداری بود، طی این بازدید احصا شد و در اسرع وقت با توجه به فرصت باقیمانده تا پایان سال در دستور کار اجرایی قرار خواهد گرفت.
عظیمی افزود: در جهت تسهیل در رفت و آمد خودروهای آمبولانس در این مرکز امیدواریم با کاهش برودت هوا و بارشهای زمستانی در هفتههای آتی، اقدامات لازم درجهت بهسازی معابر صورت پذیرد.
انتهای پیام/
نظر شما