به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شرکت واحد اتوبوسرانی تهران؛ در این جلسه، مهدی علیزاده با اشاره به اینکه تمامی اتوبوس های فعال در خطوط دارای معاینه فنی هستند، اظهار کرد: با توجه به میانگین عمر بالای اتوبوس ها در مسیر تقویت ناوگان اتوبوسرانی پایتخت در دو محور بازسازی و اورهال اتوبوس های موجود و نوسازی ناوگان از طریق تولیدات داخلی اقدامات خوبی در حال انجام است.
وی با تاکید بر اینکه استانداردهای ایمنی و کاهش آلایندگی در اولویت معاینه فنی اتوبوسهای شهری است، افزود: اتوبوس های فعال در خطوط برای ارائه خدمات مطلوب به شهروندان هر سه ماه یکبار می بایست به مراکز معاینه فنی مراجعه کنند.
شادی مالکی، مدیرعامل ستاد معاینه فنی خودروهای شهر تهران نیز با قدردانی از تعامل و همکاری اتوبوسرانی در بحث مراجعه تمامی ناوگان حمل و نقل عمومی به مراکز معاینه فنی شهر تهران، گفت: ستاد معاینه فنی این آمادگی را دارد در صورت افزایش مراجعات اتوبوسها در تقویت زیرساختهای لازم و افزایش ساعت کار مراکز اقدام کند.
تشکیل کمیته مشترک فنی برای آسیب شناسی و تسریع در فرآیند معاینه فنی اتوبوسها از دیگر مباحثی بود که در این نشست در دستور کار قرار گرفت.
شهر تهران از سه مرکز معاینه فنی ویژه خودروهای سنگین برخوردار است، که دو مرکز آن در توقفگاه های شرکت واحد(بسیج و جنت آباد)و یک مرکز در پایانه غرب قرار دارد.
انتهای پیام/
نظر شما