چهارمین نشست فصلی هیات مرکزی گزینش شهرداری تهران برگزار شد

چهارمین نشست فصلی هیات مرکزی گزینش شهرداری تهران با حضور دبیر هیات مرکزی گزینش شهرداری تهران، معاون برنامه‌ریزی، توسعه سرمایه انسانی و امور شورای شهرداری تهران، شهردار منطقه ۹، نماینده سازمان امور استخدامی کشور و دبیر هیات عالی گزینش کشور برگزار شد.

به گزارش خبرنگار شهر، چهارمین نشست فصلی هیات مرکزی گزینش شهرداری تهران با حضور محمد شوریابی، دبیر هیات مرکزی گزینش شهرداری تهران، مجید باقری، معاون برنامه‌ریزی، توسعه سرمایه انسانی و امور شورای شهرداری تهران، محمد رحیم مرتضوی، شهردار منطقه ۹، سعید صدراییان نماینده سازمان امور استخدامی کشور و احمد مومنی‌راد، دبیر هیئت عالی گزینش کشور، صبح روز دوشنبه ۲۲ اسفندماه ۱۴۰۱ در مجموعه ایوان شمس برگزار شد.

محمد رحیم مرتضوی شهردار منطقه ۹ در ابتدای این مراسم با بیان اینکه موضوع گزینش از اهمیت فوق العاده ای در نظام مقدس جمهوری اسلامی برخوردار است، گفت: آنچه که بیشتر در بحث گزینش در کشور ما وجود دارد از حیث صلاحیتی و امنیتی است  و باید دامنه این بررسی ها را در کشور گسترش و از حیث بررسی های تخصصی نیز گزینش های لازم را انجام دهیم.

وی با بیان این مطلب که یک نگاه جدید از گزینش در این دوره از مدیریت شهری، تعریف در تمام ارکان گزینش تحول و اقدامات بی نظیری انجام شده است، افزود: از حیث داخلی تغییر نگاهی که از بیرون نسبت به گزینش به وجود آمده از جمله این تغییرات است و در این دوره کارکنان شهرداری  اعضای گزینش را به عنوان یک دوست و همراه و یاور خود می دانند.

مرتضوی ادامه داد: ایجاد سامانه غدیر و شخصیت شناسی و سامانه تبدیل صوت به متن که  باعث امانت داری در بحث گزینش می شود، تکمیل پرونده از منزل و موضوعات مربوط به هوشمندسازی، بهبود کیفیت فرایند ارزشیابی و حذف ارزشیابی معکوس از جمله دیگر تصمیمات مدیریتی  درست در این دوره بود.

در ادامه این نشست محمد شوریابی دبیر هیات مرکزی گزینش شهرداری تهران با تاکید بر اینکه  باید در مجموعه گزینش با برنامه حرکت کنیم، بیان کرد: پیش از این دوره گزینش جایگاه و شان واقعی خود را از دست داده بود و تنها راه برگرداندن این جایگاه، کار کردن بود؛ بر همین اساس چند هدف را برای سال جاری تعریف کرده بودیم؛ در واقع هدف ما عمل به قانون بود و در این راستا گزینش عضو اصلی شورای توسعه و مدیریت شد و این باعث شد که آرا با دقت نظر بیشتری صادر شود و بحث بعدی اظهار نظر در انتصابات بود برابر مواد قانونی بود که بر اساس آن در سانانه استعلامات نقش پیدا کردیم.

وی افزود: امسال حدود ۹ هزار و ۷۰۰ تشکیل پرونده در شهرداری داشتیم که بالغ بر ۲ هزار مورد آن به نیروهای حجمی مربوط می شد و در بحث تمدید قراردادها حدود یکهزار پرونده را بررسی کردیم؛ همچنین در بحث تبدیل وضعیت کارکنان در سال جاری، امور مربوط به حدود ۴ هزار و ۸۰۰ نفر از نیروهای قراردادی و حجمی ایثارگر را انجام دادیم و تا امروز بحث گزینش مربوط به یکهزار و ۴۱۹ نفر از نیروهای حجمی ایثارگر را گزینش پاسخ داده در بحث اعلام نظریه گزینشی نیز حدود ۷ هزار و ۱۴ پرونده را پاسخ دادیم.

شوریابی با اشاره به اینکه در گزینش نگاه باید نگاه صلاحیتی باشد نه کارگزینی، ادامه داد: میزهای خدمت را برقرار کردیم و به سراغ همکاران و سازمانها رفتیم که بر اساس آن مشکلات ۵۸۸ نفر از کارکنان حل شده است، همچنین در بحث تجدید نظر حدود ۵۹۰ پرونده را بررسی کردیم که کار آنها در کمترین زمان رسیدگی شده است یعنی زمان آن را از سه ماه به ۱۴ تا ۲۰ روز کاهش دادیم؛ علاوه بر این هیات مرکزی گزینش شهرداری در امر هوشمندسازی پیشرو است و این هیات برای اولین بار در بین ۴۰ هیات گزینش سراسر کشور رتبه سوم و در بین ۳۰ هیات مرکزی که از کمتر از ۱۰ هسته دارند رتبه نخست را کسب کرد.

دبیر هیات مرکزی گزینش شهرداری تهران اضافه کرد: دوره های آموزشی را در بحث کیفی سازی انجام دادیم و قرارگاهی را برای شناخت بهتر شاخص ها راه اندازی کردیم، همچنین متوسط انجام تحقیق بین محقین ما ۲۵۰ تا ۳۰۰ تحقیق است در حالی که سال گذشته این عدد حدود ۵۰ مورد بود، علاوه بر این برگزاری نمایشگاه گزینش از دیگر اقدامات بود که برای اولین بار در کشور انجام شد.

مجید باقری معاون برنامه ریزی، توسعه سرمایه انسانی و امور شورا شهرداری تهران نیز د رادامه این نشست گفت: رویکردهای مناسب برای سیستمی کردن، هوشمندسازی و فرایندی شدن، بخشی از مواردی بود که از گزینش در نمایشگاه مربوط به آن بازدید کردم.

وی با بیان اینکه مجموعه شهرداری برخلاف برخی از مجموعه ها که تبدیل وضعیت را به عنوان یک تهدید می دیدند به این موضوع به عنوان یک فرصت و برکت نگاه کرد و امسال ۳۲۰۰ حکم در این باره صادر شده است، افزود: باید توجه کنید که جایگاه شما در بازی های بزرگ مد نظر مدیریت شهری کجا است و حتما باید در نگاه تحولی مدنظر شهردارتهران حضور داشته باید و به نظر می رسد نقش شما در تحول درون زا در مدیریت شهری  بسیار موثر است تا بدین وسیله زیرساختها برای ایجاد یک شهر الگو فراهم شود.

باقری با بیان اینکه یکی از دیدگاه های مدیریت شهر مردمی سازی اداره شهر است، ادامه داد: باید از برنامه ریزی برای مردم به برنامه ریزی توسط مردم برسیم که زیرپروژه ابتدایی آن طرح من شهردارم بود، شما در مجموعه گزینش باید ببینید به طور خاص برای سال آینده  نقش شما در موضوعات تحولی کجاست و در گزینش شهرداری به سمتی بروید که برای سال ۱۴۰۲ یک برنامه تحولی تعریف کنید، چرا که هر مجموعه ای که در شهرداری با مدیریت تحولی در برنامه های آینده پیوند بخورد، موفق می شود.

معاون برنامه ریزی، توسعه سرمایه انسانی و امور شورا شهرداری تهران با اشاره به اینکه باید در مسیر توانمندسازی نیروی انسانی گام برداریم، عنوان کرد: آنچه که در مرحله اول در بحث ارائه رفاهیات به کارکنان در قالب محورهای خرسندساز تهیه شده پایه اولیه کار بوده و شما می توانید در بسته های خرسندساز بعدی کمک کنید و اگر ایده ای به ذهنتان رسید تا بتوانیم نیروی انسانی در شهرداری را توانمند کنیم، ایده خود را مطرح کنید.

همچنین سعید صدراییان نماینده سازمان امور استخدامی کشور در این نشست گفت: دقت و توجه شما  در مجموعه گزینش باید روزافزون شود و از اهتمامی که مدیریت شهری نسبت به گزینش و سرمایه انسانی دارد تشکر می کنیم.

به گفته وی؛ محقق اولیه در گزینش، اصل و اساس این موضوع است و او است که می تواند تشخیص مناسب داشته باشد.

احمد مومنی‌راد دبیر هیئت عالی گزینش کشور نیز در این نشست با بیان اینکه نیروی انسانی در هر جامعه ای مهمترین و کلیدی ترین عامل پیشرفت جامعه است و از نظر اسلام نیز انسان به گونه ای ارزشمند است که اشرف مخلوقات نامیده شده است، تصریح کرد: نقطه محوری کار شما در گزینش  انتخاب اصلح و به‌گزینی ازبین انسانها است؛ در مسیر گزینش از یک طرف خطر تضییع حقوق نظام و حاکمیت و از طرف دیگر حقوق ذینفعان و مردم وجود دارد و مردم حق دارند که کارگزاران‌شان شایسته ترین باشند.

 وی افزود: باید به اقتضای لوازم این کار نیز دقت کنیم و توجه داشته باشیم کسی که می خواهد دیگران را گزینش کند باید خودش صالح باشد و باید تلاش کنیم که خودمان را در سطحی نگه داریم که ادعا می کنیم ، در واقع باید خودمان را تزکیه کنیم و نورانیت باطن داشنته باشیم.

مومنی راد ادامه داد: باید مجاهدانه در مسیر خودمان به‌گزینی کنیم و فرایند اصلاح نیروی انسانی و گزینش را هوشمند کنیم؛ چرا که جایگاه گزینش در نهادها و دستگاه های مختلف تضعیف شده و باید هم در معیارها و هم در فرایندها و روش ها این موضوع  را ارتقا دهیم و گزینش هوشمند را با استفاده از ابزارهای مرتبط داشته باشیم تا گزینشی  در تراز انقلاب اسلامی در این مقطع را شاهد باشیم.

انتهای پیام/

۲۳ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۵:۱۶
کد خبر: 33711

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 9 + 7 =