۴ مصدوم در اولین حادثه چهارشنبه سوری امسال

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران گفت: ساعت ۱۴:۱۵ ظهر امروز یک مورد حادثه انفجار مواد محترقه در محله قلعه مرغی، کوچه ناصری اطلاع داده شد که در این حادثه ۴ نفر مصدوم شدند.

به گزارش خبرنگار شهر، جلال ملکی  سخنگوی سازمان آتش‌نشانی تهران در مورد حادثه امروز اظهار کرد: ساعت ۱۴:۱۵ امروز یک مورد حادثه انفجار مواد محترقه در محله قلعه مرغی واقع در کوچه ناصری گزارش شد و یک ایستگاه به محل حادثه اعزام شد. آتش‌نشانان در  زمان دو دقیقه به محل حادثه رسیدند و دیدند که در پشت بام یک ساختمان مسکونی چهار جوان مشغول ساخت مواد محترقه بودند که به یکباره آتش سوزی رخ می‌دهد.

وی افزود:  هر چهار نفر از  سر و صورت و دست‌ها دچار سوختگی شده بودند و  آتش‌نشانان  این افراد را به عوامل اورژانس تحویل دادند. ضمن اینکه توانستند طی مدت کوتاهی  حریق را اطفا کنند.

انتهای پیام/

۲۳ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۶:۳۹
کد مطلب: 33718

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =