به گزارش خبرنگار شهر، مجید باقری معاون برنامهریزی، توسعه سرمایه انسانی و امور شورای شهرداری تهران اظهار کرد: بنا داریم ۴ رویکرد تحولی، درونزا، سخت افزاری، نرم افزاری و هوشمند سازی شهر تهران و کارکردهای آن را مورد بررسی قرار دهیم. تحول درونزا زیربنا و موتور محرک سایر رویکردها در شهرداری تهران است.
وی بیان کرد: تحول درون زا در شهرداری تهران ابعاد مختلفی دارد و ما باید بدانیم برای چه مجموعه ای کار می کنیم. ما در شهرداری یک خانواد ۱۰۴ هزار نفری هستیم.
باقری در ادامه به چند ویژگی کارکنان شهرداری تهران از جمله پرکاری اشاره کرد و افزود: کارکنان شهرداری تهران پرکار و پرتلاش هستند و نسبت به شهرداری تعصب دارند، میانگین سنی خانواده شهرداری ۴۳ سال است و ۶۵ درصد از خانواده شهرداری تهران دارای تحصیلات دانشگاهی و ۸۱ درصد از کارکنان متاهل هستند. حدود ۲۰ درصد از کارکنان شهرداری را بانوان تشکیل می دهند.
وی با تاکید بر اینکه مدیران باید مهارت های ارتباطی با کارکنان را افزایش دهند، تصریح کرد: باید نهضت گفت و گو با کارکنان آغاز شود. امسال نظام ارزیابی عملکرد سازمان و افراد را مبتنی بر شاخص های تحولی انجام می دهیم. یکی از مشکلات سازمان های بزرگ حافظه سازمانی است، یعنی عادت به انجام رفتاری که از قبل داشتند. امسال به دنبال همسو سازی اهداف فردی و سازمانی هستیم.
انتهای پیام /
نظر شما