اتباع و مسافرانی که پول نقد به همراه دارند، مشکلی برای استفاده از مترو ندارند

مدیرعامل شرکت بهره‌برداری مترو تهران و حومه گفت: اتباع افغانستان که نمی‌توانند بلیت تهیه کنند با همکاری ماموران مترو از گیت‌ رد می‌شوند.

مسعود درستی، مدیر عامل شرکت بهره‌برداری مترو تهران و حومه در گفت‌وگو با خبرنگار شهر درباره اینکه آیا اتباع افغانستانی مشکلی در استفاده از متروی تهران دارند یا خیر، اظهار کرد: برخی از اتباع افغانستانی به دلیل اینکه کارت بانکی ندارند نمی‌توانند بلیت الکترونیکی مترو تهیه کنند. 

درستی گفت: مشکل نقدفروشی بلیت مترو طبق قول سازمان فناوری ارتباطات از اول اردیبهشت مرتفع می‌شود. 
مدیرعامل شرکت بهره‌برداری مترو تهران و حومه تاکید کرد: البته در حال حاضر هم کسانی که نمی‌توانند بلیت تهیه کنند، با همکاری ماموران مترو از گیت‌ها رد می‌شوند و درواقع به صورت رایگان از خدمات استفاده می‌کنند. اگر مسافری کارت نداشه باشد و فقط وجه نقد همراه خود داشته باشد نیز ممانعتی برای ورود او به مترو وجود ندارد.


انتهای پیام/

۲۱ فروردین ۱۴۰۲ - ۱۳:۳۶
کد مطلب: 34621

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =