کودکان مهمان ویژه‌ مساجد و هیات‌های منتخب منطقه ۱۳ در شب‌های قدر

مراسم احیای کودکان با عنوان "قنوت غنچه‌ها" ویژه شب‌های لیالی قدر در مساجد و هیات‌های منتخب محلات برگزار می‌شود.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۳، محمدهادی علی احمدی، شهردار منطقه هدف از  برگزاری مراسم "قنوت غنچه ها" را آشنایی کودکان با مفاهیم قرآنی و زندگی اهل بیت به خصوص امام علی (ع) و ایجاد فضای مناسب برای کودکان و حضور کامل و معنوی والدین در مراسم پرفیض شب‌های احیا اعلام کرد و افزود : این مراسم شب گذشته در مساجد سیدالشهدا(ع)، امام حسن عسگری، حسینیه‌ام البنین و سرای محله امامت برگزار شد.

به گفته وی؛ این مراسم در شب‌های ۲۱ و ۲۳ ماه مبارک رمضان در مساجد انصار المهدی، المهدی و دیگر مساجد منتخب نیز برگزار می‌شود.

شهردار منطقه ۱۳ در ادامه ضمن دعوت از خانواده ها به همراه کودکان در مراسم شب‌های قدر افزود: برپایی ایستگاه‌ آموزشی با حضور روحانیون، قرائت قرآن، نقاشی، قصه‌گویی و برپایی مراسم احیای ویژه کودکان از جمله برنامه‌های "قنوت غنچه‌ها" در منطقه ۱۳ است.

علی احمدی ادامه داد: به مناسبت فرارسیدن شب های قدر، مراسم سخنرانی، احیا و مناجات خوانی در مساجد محدوده برگزار شد.

انتهای پیام/

۲۲ فروردین ۱۴۰۲ - ۰۹:۳۵
کد مطلب: 34667

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =