روشنایی فضاهای خاکستری زیر پل های سواره روی منطقه ۳

رییس زیباسازی شهرداری منطقه ۳ از تامین روشنایی فضاهای خاکستری زیرپلهای سواره روی همت-توانیر، پاسداران و فجر با استفاده از نور، رنگ و طرح خبر داد.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۳، حسین قاسمی در این باره گفت: به علت احساس نا امنی بویژه در شب، نداشتن نور کافی، تبدیل فضای زیر پل به محل پارک خودروها، نبود فضای کافی برای عبور و مرور عابر پیاده از عرض سواره، ترس از مزاحمت های خیابانی به علت وجود فضاهای مخفی، محل تجمع معتادان، حس خفگی به دلیل کوتاه بودن سقف و بتون، روشنایی، روشنایی زیرپل های همت-توانیر، پاسداران و فجر تامین شد.

به گفته رییس زیباسازی شهرداری منطقه۳، ساماندهی نقاط بی دفاع شهری، تجهیزات نورپردازی و روشنایی زیر پل های سواره روی پرتردد در این منطقه، تکمیل و با نصب پروژکتورهای رنگی زیباسازی شد.

قاسمی خاطرنشان کرد: پل های سواره روی مذکور که به دلایل نقص فنی، فرسودگی و یا قطع پروژکتورها و کابل های برق، دچار نقص اساسی و خاموشی معبر شده بودند رفع نقص و کاملا روشن شدند.

۲۵ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۴:۲۹
کد مطلب: 3511

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =