نرخ کرایه اتوبوس و مینی‌بوس در سال جدید چقدر افزایش یافت؟

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران با اشاره به جزییات افزایش نرخ‌های حمل‌ونقل در حوزه اتوبوسرانی در سال ۱۴۰۲ گفت: نرخ کرایه پایه ورود به شبکه اتوبوسرانی ۱۸۰۰۰ریال است.

مهدی علیزاده در گفت و گو با خبرنگار شهر، درباره نرخ کرایه خطوط اتوبوسرانی در سال ۱۴۰۲ عنوان کرد: نرخ پایه ورود به شبکه اتوبوسرانی ۱۸۰۰۰ریال است و در خطوط تندرو هم به ازای هر ۵ کیلومتر ۴۰۰۰ریال به این قیمت افزوده می شود.

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران با اشاره به میزان کرایه خطوط غیرتندرو اعلام کرد: کرایه خطوط غیرتندرو به ازای هر ۲/۵ کیلومتر ۴۰۰۰ریال افزایش پیدا خواهد کرد.

وی در ادامه اظهار داشت: کرایه خطوط مینی بوس نیز ۲۰ درصد نسبت به خطوط غیرتندرو افزایش پیدا کرده است.

علیزاده با اشاره به نرخ کرایه خطوط شبانه اتوبوسرانی هم بیان کرد: این خطوط ۵۰ درصد افزایش نسبت به خطوط روزانه دارند. همچنین، در ایام تعطیل ۵۰ درصد افزایش نرخ کرایه نسبت به ایام عادی اعمال می‌شود.

انتهای پیام/

۴ اردیبهشت ۱۴۰۲ - ۱۴:۲۰
کد مطلب: 35161

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =