حضور هزار و ۴۶۰ نفر در اردوی راهیان نور/ نصب هزار و ۲۰۰ تابلوی مزین به نام شهدا در کوچه‌های تهران

رئیس سازمان بسیج شهرداری تهران گفت: تاکنون هزار و ۲۰۰ تابلو مزین به نام شهدا را تحویل گرفته‌ایم و با مشارکت مردمی، نوسازی را ادامه خواهیم داد.

به گزارش خبرنگار شهر، محمد مهدی حسن زاده در یکصد و چهل و دومین جلسه شورای اسلامی شهر تهران با تأکید بر ارتقاء سطح معنویت و بصیرت کارکنان به دنبال برگزاری اردوهای راهیان نور، اظهار کرد: بودجه ۱۵ میلیارد تومانی در سال قبل اختصاص یافت که ۴۳ درصد به اسکان و حمل و نقل و پذیرایی، ۱۰ درصد به اردوی راهیان نور ایثارگران و یک سوم نیز به گروه های مردمی اختصاص یافت که بازتاب بسیار خوبی داشت و تلاش ما این بود که دست کسی در این زمینه خالی نماند.

رئیس سازمان بسیج شهرداری تهران با بیان اینکه اطلاع رسانی اردوها در چهار محور انجام شد، خاطرنشان کرد: امسال از مجموعه هزار و ۵۰۰ نفر تنها ۴۰ نفر انصراف دادند که آمار خوبی است.

وی با اعلام اینکه ۳۰ درصد از جمعیت شرکت کننده افراد با سنین پایین بودند، یادآور شد: ۲۹۶ خانواده در این اردوها شرکت کردند و ۱۶۹ نفر نیز افراد مجرد بودند؛ همچنین ۵۴ درصد این جمعیت را مردان و ۴۶ درصد را بانوان به خود اختصاص دادند.

حسن زاده با بیان اینکه تلاش شد بهترین خدمات در طول مسیر ارائه شود، گفت: اغلب اقدامات در اردوهای راهیان نور، فرهنگی بود و تهیه محتوا برای اقشار و ذائقه های مختلف صورت گرفت.

رئیس سازمان بسیج شهرداری تهران با اشاره به توزیع بسته های فرهنگی بین شرکت کنندگان، تصریح کرد: بدرقه و استقبال افراد از محل بهشت زهرا(س) صورت گرفت.

وی با بیان اینکه به دلیل استقبال بالای مردم از اردوهای راهیان نور با کمبود تعداد راویان رو به رو بودیم، یادآور شد: با توجه به مناسبت های ملی و مذهبی و حضور پر شور مردم در این مناسبت ها، آمادگی لازم برای برگزاری هرچه بهتر اردوها را در آینده داریم.

حسن زاده با تأکید بر اینکه امسال تنها یک سانحه در اردوی راهیان نور رخ داد، خاطرنشان کرد: خوشبختانه با عیادت از دو نفر از افراد مجروح در این حادثه، متوجه شدیم آسیب و صدمات چندانی در این حادثه اتفاق نیفتاد.

رئیس سازمان بسیج شهرداری تهران گفت: یکی از موارد جامانده، اردوهای راهیان نور مدیران و مسئولان است و باید به این موضوع توجه شود و مدیران هر از چندگاهی در این اردوها حضور پیدا کنند.

وی با اشاره به روند نصب تابلوهای شهدا در کوچه‌های سطح شهر، خاطرنشان کرد: تاکنون هزار و ۲۰۰ تابلو تحویل گرفته‌ایم و رو به جلو حرکت می‌کنیم و با مشارکت مردمی، نوسازی را ادامه خواهیم داد.

میثم مظفر، رئیس کمیته بودجه شورای اسلامی شهر تهران نیز در ادامه با اشاره به اثرگذاری سازمان بسیج شهرداری تهران، اظهار کرد: باید نقاط قوت و ضعف به گونه ای مطرح شود که از بودجه بیت المال به درستی استفاده شود.

وی با بیان اینکه قرادادها با بخش های مختلف شهرداری با شفافیت انجام شد، تصریح کرد: نقطه قوت دوم اردوی امسال این بود که حادثه تلخی روی نداد.

رئیس کمیته بودجه شورا با تأکید بر اینکه اسکان زائران نیاز به توجه جدی تر دارد، یادآور شد: ما نیازمند این هستیم که از طریق قراداد و خرید خدمات، اسکان زائران را تقویت کنیم که البته به معنی تجمل نیست.

مظفر با بیان اینکه تعداد کسانی که اعزام شدند نسبت به اعتباراتی که برای آن در نظر گرفته بود، کافی نبود، گفت: حضور هزار و ۴۶۰ نفر در اردو عدد کمی است و انتظار داشتیم تبلیغات وسیعی صورت بگیرد و حضور تعداد بیشتری از افراد را در اردوها شاهد باشیم.

نرگس معدنی پور رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران نیز با تأکید بر اینکه شهرداری بین سازمان ها و نهادها پیشگام بوده و در نوع خود کم نظیر عمل کرده است، گفت: هر سال با اصلاح فرآیندها اعزام زائران به مناطق بهتر از سال قبل صورت می گرفت و شهرداری بسیار فعال عمل می کرد.

وی افزود: با توجه به کاهش شیوع کرونا در کشور، انتظار می رود اهتمام جدی تری برای اردوهای پیش رو صورت بگیرد که البته اقدامات شهرداری تهران در این زمینه جای تقدیر دارد.

معدنی پور تأکید کرد: استفاده از تجارب گذشته شهرداری به ویژه باغ موزه دفاع مقدس می تواند به غنای هرچه بیشتر اردوها کمک کند؛ از سویی دیگر می توان از زبان هنر و کمک پیشکسوتان این عرصه برای روایتگری هرچه بهتر بهره گرفت.

مهدی پیرهادی رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورا گفت: سازمان بسیح شهرداری تهران می تواند اقدامات بزرگی را انجام دهد و بسته های معیشتی که در بین پاکبانان از سوی این سازمان توزیع شد، قابل تقدیر است.

مهدی اقراریان رئیس کمیته نظارت شورای اسلامی شهر تهران نیز در ادامه این جلسه خاطرنشان کرد: امسال در بودجه راهیان نور، شورا افزایش را اعمال کرد.

وی افزود: کم کاری هایی در آموزش و پرورش برای اردوهای راهیان نور دانش آموزی وجود داشت که باید مورد توجه قرار بگیرد و از طرفی دیگر اردوهای راهیان نور دانشجویی نیز به ویژه در غرب کشور باید تقویت شود.

اقراریان با تأکید بر اهمیت فرماندهی اردوها در سازمان، یادآور شد: تمام سازمان ها و بخش های مختلف شهرداری باید در کنار سازمان بسیج باشند تا اردوها به بهترین شکل برگزار شود.

وی با بیان اینکه تداوم ارتباط با زائران و برگزاری برنامه های فرهنگی برای آنها امر مهمی است، تصریح کرد: در بخش اسکان و ترابری، ضمن رعایت ایمنی نباید به سمت اقدامات لوکس برویم و اگر اسکان به سمت هتل هدایت شود و به سمت حواشی برویم، ممکن است اصل موضوع به فراموشی سپرده شود.

مهدی بابایی، رئیس کمیته ایمنی شورا ضمن تقدیر از سازمان بسیج شهرداری برای برگزاری اردوی راهیان نور پس از چند سال تعطیلی، خاطرنشان کرد: شهرداری باید در اردوهای راهیان نور دانش آموزی و شهروندی تمرکز اجرایی نداشته باشد و تنها پشتیبانی را مدنظر قرار دهد و تمرکز بر اردوهای خانواده های شهرداری باشد.

پرویز سروری، نایب رئیس شورای شهر هم با بیان اینکه رئیس جدید سازمان بسیج با وجود اینکه مدت کوتاهی در این مسئولیت قرار گرفته عملکرد مناسبی داشته است، گفت: ما از اقدامات جهادی این سازمان تقدیر می کنیم و امیدواریم در سال آینده کیفیت برگزاری اردوها بهبود یابد.

محمدمهدی حسن زاده، رئیس سازمان بسیج شهرداری تهران هم با تأکید بر اینکه در مدیریت فرماندهی این سازمان ابهاماتی وجود داشت، گفت: ما تلاش های خود را انجام دادیم که در سال جاری مسائل موجود برطرف شود.

وی ادامه داد: بیشترین هزینه ها در ترابری و پذیرایی از زائران به کار گرفته شده است و تلاش کردیم برای ذائقه های مختلف، متفاوت عمل کنیم.

حسن زاده با بیان اینکه در ساماندهی گروه های جهادی گره هایی وجود دارد، اظهار کرد: ما در پشتیبانی از گروه های مردمی ۲۰ هزار نفر را مورد حمایت قرار دادیم.

انتهای پیام/

۵ اردیبهشت ۱۴۰۲ - ۱۱:۲۳
کد خبر: 35194

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 9 + 9 =