تشکیل میز شورای عالی انقلاب فرهنگی در مراکز استان‌ها

رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران از تشکیل میز شورای عالی انقلاب فرهنگی در شهرهای مراکز استانها جهت تدوین سند حکمرانی شهری خبر داد.

به گزارش خبرنگار شهر، نرگس معدنی پور در یکصد و چهل و سومین جلسه شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به برگزاری اولین اجلاس رؤسای کمیسیون های فرهنگی و اجتماعی شوراها در ششم و هفتم اردیبهشت ماه در اصفهان، اظهار کرد: در این اجلاس که به منظور ساماندهی فعالیت های فرهنگی و اجتماعی برگزار شد، علاوه بر حضور رؤسای کمیسیون ها، رئیس شورای اسلامی شهر تهران نیز حضور داشت.

رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به تشکیل میز شورای عالی انقلاب فرهنگی در شهرهای مراکز استانها جهت تدوین سند حکمرانی شهری، خاطرنشان کرد: در اختتامیه این اجلاسیه از رئیس شورای شهر تهران به عنوان پیشکسوت این عرصه تقدیر شد.

انتهای پیام/

۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۲ - ۱۰:۰۸
کد مطلب: 35404

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =