به هیچ عنوان به زحمات شهرداری در منطقه یک خرده نمی‌گیرم

عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران گفت: ۷۰ رستوران در مسیر هفت کیلومتری و دیگر جاذبه‌ها، فضای مناسبی را برای گردشگران فراهم کرده اما برای ساکنان مشکل‌ساز شده است.

به گزارش خبرنگار شهر، ناصر امانی در یکصد و چهل و پنجمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران ضمن ارائه گزارشی از وضعیت محله درکه در منطقه یک تهران در ابتدای سخنان خود با اشاره به نامه سرگشاده نماینده مجلس به شهردار تهران و متهم کردن اعضا به عدم نظارت بر عملکرد شهرداری، اظهار کرد: موضوعی که در این نامه قید شده چند بار توسط بنده و آقای عباسی تذکر داده شده و شورا به وظیفه خود عمل کرده است.

وی با بیان اینکه این محله ۲۰ هزار نفر جمعیت دارد اما ماهانه ۴۰ هزار نفر از کوهنوردان و گردشگران به این محله مراجعه می کنند، یادآور شد: ۷۰ رستوران در مسیر هفت کیلومتری و دیگر جاذبه ها، فضای مناسبی را برای گردشگران فراهم کرده اما مشکلاتی نیز برای ساکنان فراهم شده که در تابستان و روزهای پایانی هفته به اوج می رسد.

امانی با اشاره به ترافیک موجود در این محله به ویژه میدان درکه، تصریح کرد: این ترافیک وضعیت آشفته ای را ایجاد کرده و از سویی پارکینگ شدن خیابان های موجود در محله و عدم امکان توقف چند ثانیه ای مردم برای تأمین مایحتاج خود، مشکل ساز شده است.

به هیچ عنوان به زحمات شهرداری در منطقه خرده نمی گیرم

وی با بیان اینکه به هیچ عنوان به زحمات شهرداری در منطقه خرده نمی گیرم، گفت: تخریب محیط زیست، وضعیت ساماندهی پسماند ناشی از حضور گردشگران در منطقه، مشکل دسترسی مردم در کوچه های تنگ و باریک به مخازن پسماند، آلودگی آب رودخانه و جاری شدن فاضلاب رستوران ها و منطقه کوهسار، خشک شدن درختان قدیمی، تبعات اجتماعی و فرهنگی حضور گردشگران در محله و طرح موضعی ناشی از پهنه و طرح تفصیلی محله درکه مبنی بر پهنه تاریخی و روستایی از مشکلات این محله به شمار می رود.

از بخشی از عملکرد کمیسیون ماده پنج رضایت داریم

عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه ما از بخشی از عملکرد کمیسیون ماده پنج رضایت داریم، تصریح کرد: ما بخشی را که نوسازی بافت فرسوده را احیا می کند، شدیدا حمایت و تشکر می کنیم و انتقاد ما در مورد بارگذاری های اضافه بود که طرح آن در حال تهیه است.

وی با اشاره به عدم تعیین حریم منطقه یک و دو، یادآور شد: قرار بود حریم کاملا به منطقه یک واگذار شود که انجام نشد اما این تفاهم و توافق وجود دارد که کل حریم به منطقه یک واگذار شود.

امانی همچنین تصریح کرد: به گفته معتمدین هنگامی که در دوره پنجم مجوز ساخت مجتمع تجاری به دانشگاه شهید بهشتی داده شده، قرار بوده درمانگاه نیز با همکاری دانشگاه ساخته شود که مجتمع ساخته شده اما درمانگاه خیر.

عضو شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به مشکل حمل و نقل و معطل شدن مردم در میدان تجریش برای تردد به سمت درکه، یادآور شد: قطعی شدن طرح موضعی محله و طی مراحل تصویب، تدوین طرحی برای انتقال پسماند به تفکیک رستوران ها، گردشگران و مردم محلات، سرشماری و شناسنامه دار کردن درختان، پیگیری تعهد دانشگاه برای ساخت درمانگاه، تأمین وسایل حمل و نقل مورد نیاز برای تردد به سمت درکه و احداث پارکینگ طبقاتی از درخواست های مردم این محله بود.

وی با تأکید بر اینکه برخی پیمانکاران از افراد زیر ۱۵ سال به عنوان کارگر استفاده می کنند، گفت: بنده بارها در این خصوص به شهرداری تذکر دادم و گفتند که نسبت به جلوگیری از این موضوع، ابلاغ کرده اند اما در محله درکه نیز دیدیم که پیمانکاران از کودکان استفاده می کنند؛ لذا از شهرداری تقاضا داریم که موضوع را پیگیری کند.

انتهای پیام/

۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۲ - ۱۰:۳۴
کد خبر: 35770

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 9 + 6 =