به گزارش خبرنگار شهر، مهدی بابایی در حاشیه یکصد و چهل و هفتمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران در جمع خبرنگاران با اشاره به وضعیت ساختمان های ناایمن اظهار کرد: پیرو تذکر به مالکین برای رفع خطر و ایمن سازی، جلسه ای با معاون دادستان و مالکین در اسفند ماه سال قبل داشتیم که اتمام حجت شد که در صورت عدم اقدام،پلمب و قطع انشعابات انجام شود.
وی با اشاره با کاهش ساختمانها از ۱۲۹ واحد به ۹۵ واحد اظهار کرد: ایمن سازی این ساختمانها بالای ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشت و از لیست خارج شدند و با دادستانی هماهنگی صورت گرفت و اعلام شد که ۹۵ ساختمان باقی مانده همکاری نکردند و پس از آن در چند روز گذشته چند مالک برای عقد قرارداد جهت ایمن سازی وارد شدند.
بابایی با بیان اینکه مدیریت شهری باید با همکاری قوه قضاییه تا پایان امسال این ۹۵ ساختمان را تعیین تکلیف کند، یادآور شد: با توجه به اینکه مهلت لازم را دادیم موافقیم که انتشار لیست صورت بگیرد.
رئیس کمیته ایمنی شورا با بیان اینکه انشار لیست وظیفه مجری است، خاطرنشان کرد: تمام اقدامات لازم برای همکاری با مالکین انجام شده و از شهرداری می خواهیم که اطلاع رسانی کند تا مردم از ورود به این ساختمان ها خودداری کنند؛ چراکه حق آنهاست.
وی افزود: غالب این ساختمان ها اداری و تجاری هستند اما در مورد مراکز درمانی، وزیر بهداشت دستورالعملی صادر کرد که باید سریعتر نسبت به ایمن سازی اقدام کنند که به رشد خوبی رسید اما اخیراً مهلت یک ساله برای تمدید مجوزهای بهداشتی مراکز داده شد و سرعت را کاهش داد. بنابراین، تقاضا داریم که سرعت سابق ادامه داشته باشد.
بابایی تاکید کرد: شهرداری پس از اخطار نسبت به اطلاع رسانی اقدام میکند، سپس قطع انشعابات انجام و در نهایت پلمب می شود و تقاضا داریم علاوه بر نصب بنر، به رسانه ها نیز اعلام شود؛ برای مثال فروشگاه بوستان در پونک از جمله این ساختمانهاست که از مردم میخواهیم به این ساختمان ورود نکنند؛ چراکه هیچ گونه اقدامی جهت ایمن سازی انجام نداده است.
وی تاکید کرد: تا زمانی که این ساختمان ها کاملا ایمن نشوند اطلاع رسانی نمی شود و تا زمانی که تاییدیه ایمنی نگیرند هیچ گونه همکاری را نخواهیم داشت.
بابایی با اشاره به وضعیت گودهای پرخطر، یادآور شد: رفع این گودها کار سختی نیست و نسبت به پر کردن ان اقدام می شود و خوشبختانه خطر جدی در این زمینه نداریم.
انتهای پیام/
نظر شما