جایگزین «مددسرای بانوان» بوستان شوش کجاست؟

سال گذشته بود که ساکنان محله شوش تهران از وضعیت بوستان شوش و تردد برخی افراد با آسیب‌های اجتماعی در این بوستان گلایه داشتند، تا جایی که مددسرای بانوان از این محل جا به جا شد و جای آن را تالار عروسی گرفت.

به گزارش شهر، امیر یزدی شهردار منطقه ۱۲ در پاسخ به این سوال که مددسرای بانوان این منطقه که اخیرا تغییر کاربری پیدا کرده است به کجا منتقل خواهد شد، اظهار کرد: بر اساس بررسی‌های انجام‌شده و با توجه به شکایات مردمی در مورد پخش‌شدن و افزایش آسیب‌های اجتماعی در بوستان شوش، مقرر شد گرمخانه بانوان بوستان شوش به تالار برگزاری مراسم با عنوان تالار «یاس» تغییر کاربردی دهد که این تالار با حداقل هزینه‌ها در اختیار اقشار کم‌برخوردار قرار می گیرد.

یزدی ادامه داد: با این اقدام هم خانواده‌ها بهتر می‌توانند از فضای بوستان برای تفریح و گذران اوقات فراغت خود و فرزاندانشان استفاده کنند و هم زیرساخت‌های حوزه اجتماعی شهرداری منطقه ۱۲ با راه‌اندازی این تالار افزایش می‌یابد.

وی از راه‌اندازی مددسرایی برای بانوان در خیابان ۱۷ شهریور خبر داد و بیان کرد: بنا بر پیگیری‌های انجام شده و اقدامات عمرانی در حوزه اجتماعی در سال ۱۴۰۱، نسبت به انتقال مددسرای بانوان از بوستان شوش به خیابان ۱۷ شهریور اقدام شد که این پروژه، اسفندماه سال گذشته به پایان رسید و این مددسرا از بهار امسال (فروردین‌ماه) در حال بهره‌برداری است.

شهردار منطقه ۱۲ تهران با بیان این نکته که مددسرای خیابان ۱۷ شهریور به دلیل قرارگرفتن در بافت مسکونی و جلوگیری از افزایش آسیب‌های اجتماعی در محله‌ای پرتردد نمی‌تواند پذیرای هر نوع مددجویی باشد، گفت: مددجویان مقیم در بوستان شوش، اعم از بی‌سرپناهان و زنان بدسرپرست و آسیب‌دیدگان اجتماعی از حیث خانوادگی پس از غربال‌گری و تفکیک در مددسرای خیابان ۱۷ شهریور پذیرش می‌شوند و سایر افراد نظیر معتادان متجاهر توسط سازمان خدمات اجتماعی شهرداری تهران به دیگر مراکز تابعه این سازمان منتقل خواهند شد.

یزدی افزود: پس از پایان مراحل آماده‌سازی و بهسازی فضای درونی و بیرونی ساختمان و تجهیز آن توسط شهرداری منطقه ۱۲ و برابر با دستورالعمل‌ها و ابلاغیه‌های شهرداری تهران، این ساختمان برای پذیرش، اقامت، ارائه خدمات مشاوره و مددکاری مددجویان به سازمان خدمات اجتماعی شهرداری تهران تحویل داده شد که این سازمان نیز این مددسرا را برای انجام این برنامه‌ها در اختیار مؤسسه نوید همراز ایرانیان با مجوز سازمان بهزیستی قرار داده است.


گفتنی است؛ اجرای برنامه‌های مناسبتی ملی و مذهبی، برنامه‌های آموزشی، ارائه خدمات بهداشتی و درمانی و برنامه‌هایی نظیر کاردرمانی و گروه‌درمانی از جمله برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی تعیین‌شده برای این مددسراست. با این انتقال بخشی از گلایه مندی های شهروندان محله شوش مرتفع شده است اما معضلات و آسیب های اجتماعی وجود دارد که باید با تدبیر مدیریت شهری شهروندان تهران کاهش آن را احساس کنند.

منبع: ایرنا

انتهای پیام/

۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۲ - ۱۰:۲۵
کد خبر: 36391

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 2 + 5 =