آغاز اعزام اردوی راهیان نور از ابتدای تیرماه/ اشتغالزایی برای زنان سرپرست خانوار

مسئول سازمان بسیج شهرداری تهران با حضور در استودیوی شبکه شهر، اقدامات این سازمان را تشریح کرد.

به گزارش خبرنگار شهر، سرهنگ محمد مهدی حسن‌زاده با حضور در استودیوی شبکه شهر در ابتدای سخنان خود با اشاره به روند اعزام شهروندان به اردوهای راهیان نور، اظهار کرد: یکی از افتخارات سازمان بسیج این است که با نام شهدا، ایثار، شهادت و فداکاری شناخته می شود؛ بدنه اصلی بسیج ایجاد بسترهای لازم برای حضور مردم در مراکز و یادمان های دفاع مقدس هم در جبهه جنوب و هم در جبهه غرب کشور است.

مسئول سازمان بسیج شهرداری تهران با بیان اینکه این اردوها برای ارتقاء سطح بصیرت شهروندان برگزار می شود، خاطرنشان کرد: یکی از برنامه های اصلی سازمان بسیج شهرداری بسترسازی برای اعزام کارکنان و خانواده های آنها به ویژه نوجوانان و جوانان به اردوهاست.

وی با اشاره به حمایت از گروه های جهادی، دانشجویی و دانش آموزی و سایر گروه ها برای برگزاری اردوها بر اساس دستور شهردار تهران، یادآور شد: هرساله به کیفیت اردوها افزوده می شود؛ سال گذشته نزدیک به هزار و ۶۰۰ نفر از خانواده های کارکنان به اردوها اعزام شدند و تلاش بر این بود که خستگی سفر جای خود را به برکات معنوی دهد و خاطرات در ذهن افراد ماندگار شود.

حسن زاده با بیان اینکه ۵۰۰ خانوار شامل ۱۵۰ خانوار ایثارگر به اردوها اعزام شدند، تصریح کرد: تلاش شد بازدید از جبهه های خوزستان در این سفرها انجام شود و خوشبختانه بر اساس نظر سنجی ها رضایت خوبی را شاهد بودیم و مواردی در خصوص ترابری داشتیم که با توجه به استقبال بالای افراد، طبیعی بود.

وی تأکید کرد: در یادمان هایی که اسکان پیش بینی شده بود، برنامه های خوب نمایشی و هیجانی با محوریت ادبیات مقاومت برای نوجوانان برگزار شد و در جنبه حمایتی نیز بالغ بر ۲۰ هزار نفر از مردم تهران را تحت پوشش حمایتی برای سفر قرار دادیم که شامل اسکان، پذیرایی و ترابری بود.

حسن زاده با بیان اینکه در سال جاری اردوهای راهیان نور را در دو قالب برنامه ریزی کرده ایم، یادآور شد: از ابتدای تیرماه جمعیت های مردمی به جبهه های غرب اعزام خواهند شد که در محور کردستان و مراکز و یادمان های دفاع مقدس آمادگی برای میزبانی از مردم وجود دارد.

وی از برنامه ریزی برای اعزام در دهه اول محرم خبر داد و افزود: در شهرداری نیز آمادگی را به رده ها و معاونت ها اعلام کردیم که افرادی که درخواست اعزام دارند، ثبت نام انجام دهند.

حسن زاده با بیان اینکه از ۲۳ بهمن ماه تا ۱۰ اسفند برنامه ریزی برای اعزام زائران در نیمه دوم سال انجام خواهد شد، گفت: با کمک بخش های مختلف شهرداری برنامه ریزی کرده ایم که این اردوها تا پیش از ماه مبارک رمضان برگزار شود.

مسئول سازمان بسیج شهرداری تهران با اعلام اینکه اگر کسی بتواند اردویی متنوع همچون اردوهای راهیان نور و اربعین مدیریت کند قابلیت رشد را در مسیر مدیریت دارد، تصریح کرد: با توجه به اینکه این اردوها اغلب برای جوانان و در راستای ارتقاء بصیرت و معنویت است، قابلیت رشد در مسئولیت وجود دارد؛ فلذا چنین برنامه هایی از مدتها قبل مورد بحث قرار می گیرد و مسیرها پیش از سفر بررسی می شود و یک هفته پیش از اعزام، تیم های ما به عنوان خادمان در یادمان ها و فضاهای اسکان حضور پیدا می کنند.

حسن زاده با تأکید بر اینکه کمبودها از دید تیم های پیشرو بررسی می شود، خاطرنشان کرد: تیم ها پیش از اعزام اصلی زائران، یک یا دو هفته جلوتر در مکان های اسکان و تهیه غذا در مسیرهای بین راهی و یادمان ها مستقر می شوند و با توجه به حجم کاروان ها، تعداد خادمین متفاوت است.

وی افزود: حضور خانوادگی مردم تهران با وسایل نقلیه شخصی را نیز در کنار خود شاهد بودیم و قرار بر این بود در بین راه جز پذیرایی از خانواده های شهرداری، پذیرای این دسته از زائران نیز باشیم و خادمین در دوکوهه، اهواز و آبادان مستقر شدند و نزدیک به ۶۰ نیروی آقا و ۲۰ نیروی خانم توفیق خادمی را در سفر امسال داشتند.

مسئول سازمان بسیج شهرداری تهران با بیان اینکه یکی از برنامه های ما در شهرداری ارتقاء معنوی خادمان است، یادآور شد: این رشد معنوی قطعا در بهبود انگیزه این افراد اثرگذار است و ما این تاثیر را امسال شاهد بودیم.

حسن زاده با اشاره به برنامه ریزی برای حضور مدیران شهرداری در اردوهای راهیان نور، خاطرنشان کرد: مدیران باید در جدول برنامه کاری خود وقت گذاشتن برای برنامه های معنوی را مدنظر داشته باشند؛ چراکه یک مسئول را بیمه می کند که دقت داشته باشد حافظ خون شهدا باشد و این مهم با حضور میدانی حاصل می شود.

وی با تأکید بر اینکه حضور در این یادمان ها به سلامت، معنویت و تصمیمات مدیران و مسئولان کمک خواهد کرد، یادآور شد: امسال تعدادی از اعضای شورای شهر در این سفرها حضور داشتند؛ علاوه بر این بسیجیان بخش های مختلف شهرداری پای کار بودند و تعدادی از مسئولان نیز حاضر شدند و به رفع کمبودها کمک کردند.

مسئول سازمان بسیج شهرداری تهران با بیان اینکه به دنبال این هستیم که یادمان های دفاع مقدس در اردوهای جنوب و غرب ایجاد شود، خاطرنشان کرد: یادمان ها با محوریت مقاومت و همچنین یادمان هایی با محوریت دسیسه های ادامه دار دشمنان در دستور کار ماست.

وی ادامه داد: صحبت هایی با معاونت برنامه ریزی شهرداری داشتیم که در کاروان هایی یادمان های سوریه را داشته باشیم و یا در عراق نیز برنامه ریزی کنیم که خانواده های شهرداری در یادمان ها حضور پیدا کنند.

حسن زاده با بیان اینکه مکان شهادت «آرمان علی وردی»، «عجمیان» و اماکن آسیب دیده در سال گذشته در دستور کار اردوهای بصیرتی قرار می گیرد، گفت: نوجوانان و جوانان خواهند دید که چه اتفاقاتی افتاد و مردم چگونه مقاومت کردند.

برنامه جامع کارکنان و فرزندانشان هفته آینده در اتوماسیون ثبت می‌شود

مسئول سازمان بسیج شهرداری تهران در خصوص برنامه های این سازمان با محوریت عفاف و حجاب، گفت: در برنامه های فرهنگی امسال با عنایت به اولویت قشر نوجوان، جوان و خانواده های شهرداری در تابستان امسال پیش رفته ایم؛ جلساتی برگزار شده و برنامه جامع تابستان امسال برای کارکنان و فرزندان آنها آماده شده است.

وی تأکید کرد: این بسته جامع با فوریت آماده می شود و پس از ارتحال امام خمینی(ره) در اتوماسیون ثبت و اطلاع رسانی برای ثبت نام افراد انجام خواهد شد.

حسن زاده با بیان اینکه نگاه شهرداری به امور تربیتی مستمر است، یادآور شد: برنامه «کیووان» به عنوان حرکت تربیتی-تعاملی در تابستان سال گذشته اجرا شد که مکان ها و آموزه های مختلف را به نوجوانان آموزش می دادیم؛ در سال جدید نیز قسمتی از برنامه ها مرتبط با نوجوانانی است که سال قبل در برنامه ها حضور داشتند.

مسئول سازمان بسیج شهرداری تهران با اشاره به تشکیل گروه سرود فرزندان کارکنان شهرداری گفت: ظرفیت ها را در بخش های مختلف شناسایی می کنیم که فرهنگ انقلاب را ترویج دهیم.

حسن زاده در رابطه با فرمان کمک مؤمنانه نیز گفت: یکی از مسائل اصلی این کمک ها بود و از چند سال پیش آغاز شده و گستره این کمک ها وجود دارد؛ در نظر گرفتن سهمی برای کمک به کسانی که نیازمند به خدمت آنها هستیم، مایه افتخار ما خواهد بود.

 
کمک های مؤمنانه شهرداری تهران خانواده های کمتر برخوردار
مسئول سازمان بسیج شهرداری تهران با بیان اینکه نیروهای انقلابی در صحنه تحت عنوان بسیج در این کمک های مؤمنانه حضور داشته اند، تصریح کرد: شهرداری در دو زمینه در کمک های مؤمنانه ورود کرده که بخشی از آن شامل کمک به خانواده های کمتر برخوردار شهرداری است و نگاه شهردار تهران توجه ویژه به این قشر بوده و کمک های خوبی انجام شده است. بخش دیگر کمک به شهروندان کم بضاعت سطح شهر است و با توجه به نگاه شهردار به ارتقاء معیشت مردم این امر در پیش گرفته شد.

وی با اشاره به برگزاری دو مرحله کمک مؤمنانه در تهران، گفت: ۳۲ حوزه و ۲۸۰ پایگاه بسیج در شهرداری وجود دارد که در ابتدای ماه مبارک رمضان تعداد پنج هزار سبد کالا به همراه ۱۰ مجموعه جهیزیه در روز شهادت حضرت علی(ع) توزیع شد. در رزمایش دوم نیز که سه هفته پیش برگزار شد، پنج هزار سبد دیگر توزیع شد.
راه اندازی کارگاه های تولیدی یا اشتغالزایی برای زنان سرپرست خانوار
حسن زاده از پیش بینی رزمایش سوم در سال جاری، تصریح کرد: یکی از برنامه های ما توانمندسازی افراد برای معیشت است که در همین راستا کارگاه های تولیدی یا اشتغالزایی برای زنان سرپرست خانوار راه اندازی شده و به دنبال توسعه آن هستیم.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به حرکت های تمدن ساز، گفت: این حرکات تمدنی اولویت بسیج است که یکی از این موارد، اجتماعات منجر به حرکات عمومی در بستر جامعه است و مردم در آن نقش بی بدیلی دارند.

مسئول سازمان بسیج شهرداری تهران در خصوص نقش دستگاه ها در ایجاد بستر برای حرکات عمومی، اظهار کرد: شهرداری با داشته هایی که در اختیار دارد، به راحتی بسترساز این حرکات تمدن ساز می شود که یکی از این برنامه ها جشن امام رضایی ها بود. خوشبختانه جمعیت بسیار خوبی از این برنامه استقبال کردند که در برنامه ریزی های آتی برنامه ها در وسعتی بیشتر برگزار خواهد شد.

جشن عید غدیر برگزار می شود
حسن زاده با اعلام اینکه اگر بستر به خوبی فراهم شود مردم جلوتر از ما حضور خواهند داشت، تصریح کرد: امسال در نگاهی مجدد، جشن عید غدیر در وسعتی بیشتر پیش بینی شده و برگزار می شود. افتخار ما نقش داشتن در اجرای برنامه های تمدن ساز است که خوشبختانه شهرداری در این زمینه نقش داشته و بسیج نیز تعاملاتی با محوریت سپاه و شهرداری در این خصوص داشته است.
تمهیدات شهرداری تهران برای سالگرد ارتحال امام(ره)
حسن زاده در خصوص برنامه ریزی برای سالروز ارتحال امام خمینی (ره) گفت: چند سال اخیر مراسم ارتحال امام راحل با توجه به شیوع کرونا، با شور و حرارت سال های قبل برگزار نشد. البته سال قبل شهروندان تهرانی در حرم مطهر حضور داشتند، اما امسال میزبان زائران از سایر استانها هستیم.
وی افزود: سازمان بسیج شهرداری در کنار سایر دستگاه ها جلسات متعددی را داخل و خارج از مجموعه برگزار کرده و همه تلاش می کنند که میزبانی خوبی از جمعیت میلیونی زائران صورت بگیرد.
حسن زاده با بیان اینکه برخی شهروندان تهرانی برنامه ریزی کردند که از محل سکونت خود تا حرم پیاده روی داشته باشند، گفت: حضور با خودروهای شخصی، حضور با موتور سیکلت، کاروان های پیاده و حضور با اتوبوس پیش بینی شده است.

مسئول سازمان بسیج شهرداری تهران با اعلام اینکه کاروان های پیاده از سایر استان ها نیز به حرم خواهند آمد، تصریح کرد: شهرداری با تمام توان پای کار آمده است که یکی از اقدامات آن، برپایی یک موکب ۷۰ متری و همچنین غرفه های جانبی فرهنگی و پذیرایی به تعداد ۳۳ مورد در نقاط مختلف است.
 
وی با اشاره به توزیع بروشورهای راهنمایی بین زائران خاطرنشان کرد: به واسطه ساعت کاری ادارات، برنامه امسال زودتر آغاز می شود که در این راستا ناوگان حمل و نقل عمومی شامل شرکت اتوبوسرانی و شرکت مترو همکاری لازم را خواهند داشت.

برنامه ریزی برای حضور در پیاده روی اربعین

حسن زاده در خصوص برنامه ریزی برای حضور در پیاده روی اربعین هم یادآور شد: در مجموعه شهرداری تهران چندین سال است که بستری فراهم شده و توفیق خدمت حاصل می شود، به طوری که خدماتی در قالب موکب های بین راهی و دیگر بخش ها از تهران تا مرزها و در داخل کشور عراق ارائه می شود.

وی افزود: سازمان بسیج شهرداری تهران موضوعات مرتبط با پیاده روی را پیگیری می کند و یک موکب را به صورت ویژه در مرکزیت مسیر ایجاد می کند که روزانه میزبان ۱۵ تا ۲۰ هزار نفر است. پیش بینی ما این است که امسال تعداد زائران بسیار بیشتر از سال قبل باشد و خود را برای میزبانی از جمعیت دو برابری زائران آماده کرده ایم.

حسن زاده با اشاره به ثبت نام افراد برای انجام امور خدماتی و فنی در بخش های مختلف جهت خدمت رسانی به زائران، تصریح کرد: ۵۰۰ تا ۷۰۰ نفر خادم تنها در موکب ۷۰۷ ما خدمت رسانی می کنند و افرادی که تخصصی در بخش های مختلف دارند، می توانند به جمع خادمان ما اضافه شوند.

 سفر به مشهد برای صاحبان ایده برتر درخصوص ترویج فرهنگ عفاف و حجاب و برنامه های تابستانی

مسئول سازمان بسیج شهرداری تهران با اشاره به اعزام چهار خانواده شهرداری به مشهد به مناسبت ولادت امام رضا (ع)، خاطرنشان کرد: افرادی که هرگونه طرح و ایده ای در مترو با محوریت مسائل ایجابی در ترویج فرهنگ عفاف و حجاب دارند، می توانند به مدت یک هفته به ما ارائه دهند که صاحبان دو طرح برتر به همراه خانواده به مشهد مقدس اعزام خواهند شد. همچنین این هدیه به دو نفر از صاحبان ایده های برتر در برنامه های تابستانی نیز ارائه می شود.

انتهای پیام/

۱۰ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۲
کد خبر: 37117

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 4 + 2 =

    نظرات

    • نظرات منتشر شده: 1
    • نظرات در صف انتشار: 5
    • نظرات غیرقابل انتشار: 0
    • خلیل خاموشی ۲۳:۵۴ - ۱۴۰۲/۰۳/۱۰
      0 0
      واقعا این برنامه‌ها یاد وخاطراتشهدا وجانبازان رازنده نگه میدارد دست شما درد نکنه خسته نباشید