عملکرد مناسب متروی تهران در بحث مقابله با ویروس کرونا

مدیر کل سلامت شهرداری تهران گفت:عملکرد شرکت بهره برداری متروی تهران و حومه در راستای مقابله با شیوع ویروس کرونا قابل قدردانی است و از همان ابتدای شیوع این ویروس در بخش اطلاع رسانی و آموزش همگام با اداره کل سلامت شهرداری تهران کار کرده است.  

به گزارش شهر به نقل از مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شرکت بهره برداری متروی تهران و حومه، زینب نصیری شنبه اول شهریورماه ۹۹ در بازدید از ایستگاه های تئاترشهر و میدان حضرت ولیعصر(عج) با اشاره به اینکه از ابتدای شروع ویروس کرونا ارتباط و همکاری خوبی با شرکت بهره برداری متروی تهران داشتند افزود: در همان ابتدا بازدیدی را از روند ضدعفونی کردن قطارها و پایانه های متروی تهران انجام دادیم و به صورت غیر رسمی نیز در مواقعی که از مترو استفاده می کنم عملکرد آن را بررسی و نکات مورد نیاز را عنوان کرده ام.
مدیرکل سلامت شهرداری تهران بیان کرد: مترو یکی از شرکت هایی است که همکاری خوبی با ستاد مقابله با کرونا در سطح شهر تهران دارد و از زمان شیوع ویروس کرونا دغدغه‌های زیادی داشت تا بتواند تمامی دستور العمل های ابلاغی را اجرایی کند.
نصیری با بیان اینکه از نظر تهیه و تولید ماسک و همچنین بحث استفاده مسافران از ماسک نیز دغدغه هایی وجود داشت گفت: سیاست های به کار گرفته شد و  همکاری وزارت صمت با ما، مشکلی در بخش تولید و توزیع ماسک نداشتیم و با اطلاع رسانی و آموزش های خوبی که در بخش روابط عمومی و معاونت فرهنگی و اجتماعی شرکت بهره برداری متروی تهران و حومه انجام شد شاهد این هستیم که در حال حاضر تعداد زیادی از شهروندان و مسافران بدون هیچ اجباری از ماسک استفاده می کنندو 
او گفت: از ۱۵ اردیبهشت ماه با اجباری شدن استفاده از ماسک در حمل و نقل و عمومی سیاست های اطلاع رسانی و آموزشی خوبی در شبکه متروی تهران انجام شد و این موضوع کمک کرد مسافران حساسیت و ضرورت ها را بیشتر بدانند و امروز هم شاهد هستیم که بیشتر افراد در شبکه مترو از ماسک استفاده می‌کنند.
نصیری با بیان اینکه درحال حاضر شرایط و فضا با گذشته تغییر پیدا کرده است افزود: تعداد کمی از افرادی که وارد فضاهای عمومی می‌شوند فاقد ماسک هستند، در همین راستا حضور مجموعه هایی که بحث توزیع ماسک را در ایستگاه های مترو دارند کمک خوبی می کند تا افرادی که فاقد ماسک هستند نیز ماسک دریافت کنند.
نصیری با اشاره به عملکرد مناسب شرکت بهره برداری متروی تهران بیان کرد: امروز شرایط خوبی محیا است و بحث توزیع ماسک با قیمت مناسب و مصوب نیز دنبال می‌شود.
مدیر کل سلامت شهرداری تهران درباره توزیع ماسک رایگان به افراد نیازمند گفت: اجرای طرح خیر موثر در مترو باعث می‌شوند تا افراد نیازمند هم ماسک دریافت کنند.

۱ شهریور ۱۳۹۹ - ۲۰:۲۱
کد مطلب: 3727

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =