ویژه برنامه‌های فرهنگی در مترو تهران به مناسبت سالروز ازدواج حضرت علی (ع) و حضرت زهرا (س)

معاون امور فرهنگی و اجتماعی شرکت بهره‌برداری راه‌آهن شهری تهران و حومه از اجرای ویژه برنامه‌های فرهنگی هم‌زمان با اول ذی‌الحجه، سالروز ازدواج امیرالمؤمنین حضرت علی (ع) و فاطمه زهرا (س) در ایستگاه‌های مترو تهران خبر داد.

به گزارش شهر به نقل از مدیریت ارتباطات و امور بین‌الملل شرکت بهره‌برداری مترو تهران و حومه، سید محمد نقیب گفت: هم‌زمان با سالروز ازدواج امیرالمؤمنین حضرت علی (ع) و فاطمه زهرا (س)، نخستین کارگاه آموزش تخصصی مهارت‌های پیش از ازدواج و زندگی موفق با حضور آقای دکتر علی‌اکبر حسینی پیرامون ازدواج آسان و آداب زندگی، سیره زندگی حضرت علی علیه‌السلام و حضرت فاطمه سلام‌الله علی‌ها به عنوان برترین الگوی تربیتی روز سه‌شنبه ۳۰ خردادماه در ایستگاه امام خمینی (ره) برگزار شد.

وی با بیان اینکه در این کارگاه موضوعاتی همچون ازدواج به عنوان بزرگ‌ترین انتخاب زندگی، شناخت آخرین روش‌های شناخت و ترسیم موفقیت در زندگی با توجه به جدیدترین روش‌های بین‌المللی مطرح و مورد بررسی قرار گرفت افزود: همچنین سفره عقد نمادین در ایستگاه امام حسین (ع) برپا شد و مسافران با این سفره عکس یادگاری انداختند.

معاون امور فرهنگی و اجتماعی شرکت بهره‌برداری راه‌آهن شهری تهران و حومه گفت: در این روز ویژه برنامه عفاف و حجاب در ایستگاه‌های منتخب مترو تهران با برپایی غرفه حجاب و اهدای هدایا به بازدیدکنندگان نیز برگزار شد.

انتهای پیام/

۳۱ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۴:۴۸
کد مطلب: 38228

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =