غدیر ملی ایرانیان در سراسر کشور نشـان داد؛ «علی» (ع) همچنان و تا ابد محور وحدت، ستون اصلی بسیج تودهای و شاکله معنابخش هویت ایرانیان بوده و نقش بیبدیل و استثنایی در گذر و عبورایران از بحران ها و حوادث قرون گذشته و آینده ایفا کرده و خواهد کرد (مذهب و قدرت بسیج کنندگی تودهها، شیعه و خدمات متقابل آن با ایران و ایرانیان).
«غدیر» امتداد طولی امامت و ولایت مطلوبترین مدل و ساختار حکومتی برای تودههای مسلمان ایرانی است. الحمدلله این مدل حکومتی، امروز در ایران حاکم بوده و بعد از قرنها رکود و خمودگی ایران را از خواب غفلت تاریخی بیدار کرده است (مدل حکومتی اسلام شیعی).
بسیج تودهای بر محور غدیر نشان داد که ایمان و غیرت دینی مردم یکی از مبانی اصلی مشروعیت بخش حکومت اسلامی و ضامن تداوم آن است. در هم تنیدگی سیاست و دیانت در تار و پود این ملت، مغلطهِ تفرقه انداز، بیگانه ساز و جعلی«دین حکومتی» را بیاعتبار ساخته است (سیاست ما عین دیانت ماست).
حضور میلیونی غدیر در سراسر ایران اسلامی نشان داد که خیابان و میدان از آن نظام مقدس اسلامی است و پروژه استکباری براندازی در ایران برای همیشه به محاق رفته و دشمن عملا از آن ناامید شده است (پایان توطئه براندازی و قدرت بسیج توده ای نظام).
همه جوامع برای ایجاد و فربه کردن سرمایههای اجتماعی و قدسی خود، انواع و اقسام هزینههای مادی و معنوی را متقبل میشوند. بدیهیاست هزینه مادی انجام شده برای این مراسم، عمدتا توسط توده مردم فراهم شده و آن بخش اندکی که از منابع مالی دولتی هزینه میشود به نوعی بسترساز نشاط اجتماعی است و در یک منطق هزینه- فایده اقتصادی و اجتماعی کاملاً قابل قبول است(بیاعتباری تبلیغات دشمنان بر محور هزینههای جشن غدیر از منابع و امکانات دولتی).»
انتهای پیام/
نظر شما