برگزاری مراسم پرچم داران و خیمه سوزان در محلات جنوب شهر

معاون اجتماعی و فرهنگی منطقه ۱۹ از برگزاری مراسم پرچم داران و خیمه سوزان همزمان با تاسوعا و عاشورای حسینی و با رعایت پروتکل های بهداشتی خبر داد.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۹، محسن فریدی با اشاره به اجرای برنامه های فرهنگی و مذهبی همزمان با ایام ماه محرم گفت: این برنامه ها با هدف الگو گیری از سیره امام حسین (ع)، کسب معنویت، تعلیم آموزه ها و معارف دینی و زنده نگه داشتن ارزش های والای قیام عاشورا در محلات منطقه ۱۹ برگزار می شود.
او افزود: همزمان با روز تاسوعا برنامه پرچم داران در قالب تجمع هیات های مذهبی در محله نعمت آباد ابتدای خیابان نور با همکاری هیئت ولایت عشق از ساعت ۱۶ لغایت ۱۸ و برنامه خیمه سوزان نیز در روز عاشورا برپا خواهد شد.
به گفته فریدی اقامه نماز ظهر عاشورا به صورت مشارکتی با شهروندان و با رعایت فاصله گذاری اجتماعی در بوستان ها و فضای باز سطح منطقه، سخنرانی پیرامون قیام کربلا، برگزاری مراسم تعزیه خوانی در عصر عاشورا و برگزاری مراسم شام غریبان از دیگر برنامه های تدارک دیده شده در این ایام است.
 

۸ شهریور ۱۳۹۹ - ۱۶:۰۵
کد مطلب: 3914

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =