۸ راهکار ساده برای مدیریت پسماندهای خانگی

سرانه تولید پسماند در کشور آنقدر بالا است که بر اساس اعلام اداره کل محیط زیست استان تهران، هر تهرانی در سال بیش از ۳۱۰ کیلوگرم پسماند شهری تولید می‌کند همچنین روزانه نزدیک به هشت هزار و ۵۰۰ تن پسماند در شهر تهران تولید می‌شود که از این میزان حدود ۶۵ درصد آن‌ها زباله‌های «تر» هستند.

به گزارش شهر، در کشور ما روزانه ۵۸ هزار تن پسماند عادی تولید می‌شود که از این میزان بین ۱۵ تا ۲۰ درصد پسماند خشک قابل بازیافت است که تنها ۹ درصد آن وارد چرخه بازیافت می‌شود. درحالی سرانه تولید پسماند در کشور ما از سایر نقاط جهان بالاتر است که با رعایت برخی نکات ساده می‌توان میزان تولید پسماندهای عادی را کنترل  و به سلامت خود و محیط زیست کمک کنیم. در ادامه هشت نکته که ایسنا به نقل از «کمپین پس از این» به آن‌ها اشاره کرده، آورده شده است. 

*پیش از خیس کردن ظروف کثیف، باقی مانده مواد غذایی را درون سبد آبگیری بریزید.

*هنگام شستن ظروف غذا سبد آبگیری را خارج از سینک و دور از جریان آب قرار دهید.

*از تخلیه بلافاصله سبد آبگیری پر شده پرهیز کنید تا رطوبت اضافی آن تخلیه و تبخیر شود.

*تا حد امکان مواد غذایی درون بسته بندی‌های شیشه‌ای، پلاستیکی و فلزی را تا انتها مصرف کنید.

*کمی آب درون بسته بندی‌های شیشه‌ای، پلاستیکی و فلزی مواد غذایی  بریزید و با چند تکان بدنه داخلی ظرف را تمیز کنید.

*از آب خاکستری (فاضلاب خانگی به جز خروجی سرویس بهداشتی ) می‌توان برای شست و شوی بسته بندی و خیس کردن ظروف غذای نهار یا شام استفاده کرد.

* پس از این از ظروف یکبار مصرف پلاستیکی استفاده نکنیم.

*برای نظافت منزل از دستمال‌های پارچه‌ای قابل شستشو استفاده کنیم.

۸ شهریور ۱۳۹۹ - ۱۵:۲۲
کد خبر: 3918

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 7 + 6 =