تهران به ۷۵ بازار میوه و تره‌بار نیاز دارد

عضو شورای شهر تهران گفت: ۷۵میدان میوه‌تره‌بار در تهران کم داریم.

به گزارش خبرنگار شهر،سید محمد آقامیری رییس کمیته عمران شورای اسلامی شهر تهران،امروز شنبه ۲۱مرداد۱۴۰۲- در شصت و هفتمین رویداد امید و افتخار و آیین افتتاح و بهره‌برداری رسمی از پروژه‌های سازمان مدیریت میادین میوه و تره‌بار شهرداری تهران(۴بازار میوه و تره بار)اظهار کرد: به محله ها و مساجد برای بازدید که می‌رویم مردم درخواست بازار میوه و تره بار دارند که نشان از اهمیت میادین است؛ ۷۵میدان میوه‌تره‌بار در تهران کم داریم.

وی افزود:مردم تهران به طور نسبی از میادین راضی هستند و در خواست افزایش کیفیت و کمیت بازارها را دارند و باید بازارها را گسترش دهیم. مردم درخواست میادین میوه و تره دارند که نشان از تاثیرگذاری خوب و مثبت میادین دارد.

آقامیری گفت:هدف اصلی میدان تره بار اتصال تولید کننده و مصرف کننده است. باید اجناس به طور مستقیم و باحذف دلال به دست مردم برسد و در بازارچه ها عرضه شود. بعضی از محلات قابلیت دومیدان میوه و تره بار را دارند.
انتهای پیام/

۲۱ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۵۰
کد خبر: 40917

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 3 + 15 =