اجرای بیشترین طرح های قرارگاه مسکن شهر تهران در منطقه ۲۲

شهردار منطقه ۲۲ با اشاره به اینکه بیشترین طرح های قرارگاه مسکن شهر تهران در این محدوده غربی پایتخت به اجرا در می آید؛ گفت: با کمک سایر نهادهای خدمات رسان باید به سرعت زیرساخت های شهر در این منطقه توسعه یابد.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۲۲؛ مسعود نصرتی در نخستین جلسه کاری خود که با مدیران معاونت شهرسازی و معماری منطقه برگزار شد؛ اظهارداشت: در عین حال که ظرفیت بالایی برای ساخت مسکن در منطقه وجود دارد باید زیرساخت‌های آن را نیز در نظر گیریم؛ توسعه شبکه فاضلاب شهری، افزایش سرانه آموزشی و توسعه حمل و نقل عمومی از مهم ترین زیرساخت های این منطقه به شمار می رود.

وی افزود: با تدابیر مدیران شهری ۴۴ پروژه طرح قرارگاه مسکن شهر تهران با هدف رونق صعنت مسکن در این منطقه در حال اجرا است که با این حجم پروژه این منطقه پیشتاز در اجرای طرح قرارگاه مسکن شهر تهران قرار گرفته است.

نصرتی بیان کرد: در حال حاضر پیشرفت فیزیکی قابل ملاحظه‌ای در پروژه های قرارگاه مسکن در این منطقه صورت گرفته است.

انتهای پیام//

۱ شهریور ۱۴۰۲ - ۱۵:۲۹
کد مطلب: 41589

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =