«برمدارعشق» با مشارکت مردم در بوستان آب و آتش ساخته می‌شود

قابی از اربعین با عنوان «برمدارعشق» و با مشارکت مردم در بوستان آب و آتش ساخته می‌شود.

به گزارش شهر و به نقل روابط عمومی منطقه فرهنگی و گردشگری عباس‌آباد؛ «قاب اربعین»، شامل ۳۲۰ قطعه ترنج معرق از چوب درخت کاج می‌شود و به صورت پازل در دل قاب جای‌گذاری شده و قرار است با مشارکت جمعی مردم تکمیل شود.

این قاب، طرحی نمادین برای معرفی شعار اربعین (حب الحسین یجمعنا) است که در جهت ایجاد حس وحدت در میان عاشقان امام حسین (ع) طراحی شده است.

طرح کلی این قاب از نقوش گنبد مسجد شیخ لطف الله الهام گرفته شده و از ترنج‌های پر شمار در ابعاد گوناگون طراحی شده است؛ شباهت نقوش در کنار متفاوت بودن اندازه‌های آن بیانگر حرکت جمعی واقعه عاشورا است که زن و مرد از گروه‌های سنی متفاوت در آن شرکت کردند، اتفاقی که هر ساله شاهد آن در راهپیمایی اربعین حسینی هستیم.

علاقمندان برای مشارکت در ساخت قاب اربعین می‌توانند روز پنجشنبه ۱۶ شهریورماه از ساعت ۱۷ به بوستان آب و آتش واقع در بزرگراه حقانی(غرب به شرق) بعد از چهارراه جهان کودک، خیابان شهیدی مراجعه کنند.

انتهای پیام/

۱۴ شهریور ۱۴۰۲ - ۱۱:۴۴
کد مطلب: 42202

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =