برگزاری آیین افتتاح و بهره برداری از شعبه پلتفرم «خودرو ۴۵» در مرکز خرید و فروش خودرو چیتگر

آیین افتتاح و بهره برداری از شعبه پلتفرم خودرو ۴۵ در مرکز خرید و فروش خودرو چیتگر امروز برگزار شد.

به گزارش خبرنگار شهر ،فردین رحمان نژاد،معاون توسعه، بهره‌برداری و سرمایه‌گذاری شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر در آیین افتتاح و بهره برداری از شعبه پلتفرم «خودرو ۴۵» در مرکز خرید و فروش خودرو چیتگر، اظهار کرد: امروز قرار بود همزمان دو شعبه افتتاح شود، به دلایلی این امکان فراهم نشد و امیدواریم شعبه شهید دوران نیز به زودی افتتاح شود.

وی در مورد سوابق شرکت ساماندهی در بحث خرید و فروش خودرو، گفت: شرکت ساماندهی حدود ۲۰سال قبل براساس شرح وظایف اساسنامه و همچنین به دلیل جلوگیری در ایجاد سد معبر در شهر تهران  ورود کرد.
رحمان نژاد ادامه داد: شعار ما و پلتفرم «خودرو ۴۵» شباهت‌هایی دارد هم از جنبه دسترسی ارزان و راحت شهروندان و هم قابل دسترس بودن مراکز خرید و فروش خودرو. در حال حاضر  حدود ۲۰هکتار مساحت در مراکز «شهید دوران»، «چیتگر» و «خاوران»، خرید و فروش خودرو به صورت سنتی در مراکز شهرداری تهران انجام می‌شود.

وی با اشاره به اینکه بر اساس اصل به اشتراک گذاشتن ظرفیت‌ها با بخش خصوصی اقدام مکاتبات با بخش‌هایی که به خرید و فروش خودرو اقدام می‌کردند صحبت کردیم، گفت: بر همین اساس پلتفرم «خودرو ۴۵» شعار شرکت ساماندهی مشاغل و شهرداری تهران بود و همکاری را با آن‌ها آغاز کردیم.
در ادامه برنامه، عظیمی مدیرعامل پلتفرم «خودرو ۴۵» اظهار کرد: در واگذاری شعبات و مراکز ارزیابی‌های زیادی پیرامون اپلیکیشن، شرکت، شعبات و مراکز مرتبط با ما انجام شد و هدف شهرداری انتخاب بهترین شرکت بود که از شهرداری تهران در این رابطه تشکر و قدردانی می‌کنم.

انتهای پیام/

۲۸ شهریور ۱۴۰۲ - ۱۵:۴۳
کد خبر: 42784

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 4 + 2 =