اجرا شدن ساماندهی ون‌کافه‌ها در منطقه ۲۲ 

معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه۲۲ با اشاره به فعالیت غیرقانونی ون‌کافه‌ها در این محدوده از تهران گفت: از شهرداری نواحی ۶ گانه و اداره ساماندهی خواستیم که نسبت به شناسایی و جمع‌آوری کافه‌ون‌های غیرمجاز اقدام کنند.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه۲۲؛ با حضور معبربانان و نیروهای اجرائیات، ون کافه‌های غیرمجاز این منطقه جمع آوری شدند. 

علیرضا علی بخشی معاون خدمات شهری این منطقه با بیان اینکه اعطای مجوز به این واحدهای صنفی سیار از سوی شهرداری تنها پس از ارزیابی مجوز اصناف و اتحادیه و وزارت بهداشت قابل بررسی خواهد بود، اظهار کرد: در صورت ارائه مواد غذایی، چگونگی عرضه این محصولات، سیستم فاضلاب، آب آشامیدنی، دسترسی به برق و سردخانه باید مورد ارزیابی قرار بگیرد و متقاضی تنها پس از بررسی این موارد، وارد مراحل رسیدگی برای صدور مجوز از سوی شرکت ساماندهی شهرداری تهران  قرار خواهد گرفت.

وی با اشاره به فعالیت غیرقانونی ون‌کافه‌ها در پایتخت گفت: از شهرداری نواحی شش گانه منطقه۲۲ خواستیم که نسبت به شناسایی و جمع‌آوری این واحدهای غیرمجاز اقدام کنند.

معاون شهردار منطقه۲۲ تصریح کرد: در بلوار جدی اردبیلی پدیده ون‌کافه‌ها به شکل غیر مجاز برپاشد اند که نسبت به جمع آوری اقدام شد.

انتهای پیام/

۸ مهر ۱۴۰۲ - ۱۷:۴۵
کد خبر: 43230

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 2 + 0 =