به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۴، با تشکیل کمیته ایمنی و مدیریت بحران منطقه ۱۴ که با حضور مهدی بابایی عضو شورای اسلامی شهر تهران، علی نصیری رییس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران، قدرتالله محمدی مدیرعامل سازمان آتشنشانی و امیر یزدی شهردار منطقه ۱۴ برگزار شد، گزارش اقدامات سازمان آتشنشانی و طرحهای انجام گرفته در حوزه مدیریت بحران شهرداری منطقه ارائه گردید.
مهدی بابایی عضو شورای اسلامی شهرتهران با مثبت ارزیابی کردن تشکیل کمیته های ایمنی گفت: دغدغه ما موضوع ایمنی است از این رو و در راستای ضریب افزایش و حرکت به سمت ایمنی جلسات در مناطق استمرار دارد.
وی با اشاره به اینکه شهرداری تهران در حوادث قبلی صرفا به صدور اخطار اکتفا کرده بود و امروز با شرایط بهتری روبرو هستیم چرا که پرونده های قضایی برای موارد خطرناک تشکیل می شود و به سمت اجرایی شدن پیش رفته، افزود: با اقدامات انجام گرفته شاهد روند کاهشی حوادث در سطح شهر تهران هستیم. اما انتظار ما با توجه به توانمندیهای موجود این است که سرعت کار افزایش پیدا کند.
بابایی با یادآوری اینکه هدف غایی ما ایمنسازی ساختمانها است، بر ضروت پیگیری رفع مخاطرات همچنین اقدامات لازم در خصوص توجه به موضوعات مربوط به HSE، مانورهای امدادی، ارتقای توانمندی مردمی برای مقابله با بحران تاکید کرد.
نصیری رییس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران نیز با ارائه توضیحاتی در خصوص اهمیت شرایط استاندارد سرانههای پایگاه مدیریت بحران در مناطق مختلف از جمله در منطقه ۱۴، بر آمادگی، همافزایی و لزوم مدیریت در بروز حوادث احتمالی چون وقوع سیل، زلزله و مخاطرات ساختمان بر مبنای فعال شدن گسل ری از جمله در این بخش از پایتخت با وجود فرسوده بودن بافت و نقاط پرخطر تاکید کرد.
در ادامه محمدی مدیرعامل سازمان آتشنشانی شهرداری تهران با اشاره به اینکه منطقه ۱۴ با توجه به بافت مسکونی مخاطرات جدی به لحاظ وجود ساختمان های بزرگ ناایمن ندارد، ضمن تاکید بر نظارت HSE بر استاندار سازی مکان ها و فضاهای موجود، یادآور شد: به منظور ایمن سازی شهر و شناسایی ساختمانهای ناایمن و ابلاغ آن به مالکان برای رفع نواقص و مخاطرات، بازدید های مستمر در دستور کار این سازمان قرار دارد.
امیر یزدی شهردار منطقه ۱۴ نیز از برنامه ریزی برای ایمن سازی ساختمان های ناایمن این منطقه خبر داد و گفت: موارد ناایمن شناسایی و اقدامات لازم از سوی شهرداری صورت گرفته است.
وی با تاکید بر اینکه در خصوص فضاهای عمومی از جمله بیمارستان ها و فضاهایی که در مورد مراجعه شهروندان هستند باید جدی باشیم، دستورات لازم درخصوص پایش مستمر و هم افزایی درخصوص رفع مخاطرات این فضاها از جمله مجموعه های درمانی و ایمن سازی سوله های بحران منطقه را صادر کرد.
یزدی با بیان اینکه ایمن سازی شهر و رفاه شهروندان از اولویت برنامه های مدیریت شهری است، یادآور شد: امکانات و تجهیزات و دانش خیلی خوبی در مجموعه سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران و سازمان آتشنشانی شهرداری تهران وجود دارد که ما برای رفع ناایمنی باید از این امکانات و برنامهها در مناطق استفاده کنیم.
وی ابراز امیدواری کرد: با همکاری و تعامل با سازمان ها و نهادهای متولی در پیشگیری مخاطرت، ایمن سازی نقاط پرخطر و مدیریت در شرایط بحرانی برای رفاه و رضایت شهروندان قدم های موثری و مثبتی برداشته می شود.
انتهای پیام/
نظر شما