طرح ایمن‌سازی پل های عابرپیاده منطقه۲۲ آغاز شد

شهردار منطقه۲۲ از آغاز اجرای طرح ایمن‌سازی پل‌های عابرپیاده این منطقه خبر داد.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه۲۲؛ مسعود نصرتی اظهار داشت: طرح ایمن‌سازی پل‌های عابرپیاده با هدف تردد ایمن شهروندان صورت می گیرد که هم اکنون در دو ناحیه ۲ و ۶ منطقه در حال اجرا است.

داوود بختیاری سرپرست شهرداری ناحیه ۶ منطقه۲۲ نیز در این باره گفت: یکی از پل های عابرپیاده پرتردد منطقه۲۲ پل عابر پیاده در بزرگراه شهید خرازی روبه روی شهرک نمونه است به همین منظور عملیات تعمیر و مرمت سازی آن به شکل ویژه به اجرا درآمده است.

وی افزود: باتوجه به سرقت نرده و حفاظ تعدادی از پل های عابر پیاده از سوی متخلفان، نسبت به مرمت و ایمن سازی پل های عابر با همکاری اداره زیباسازی منطقه اقدام شد.

عدالت خواه سرپرست شهرداری ناحیه دو این منطقه نیز عنوان کرد: نصب ۵۰ متر نرده فلزی پل عابر پیاده بلوار غربی ورزشگاه آزادی در این طرح به اجرا در آمد.

انتهای پیام/

۲۰ آبان ۱۴۰۲ - ۱۲:۲۰
کد خبر: 45025

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 5 + 9 =