به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۱، سیدمحمد موسوی، شهردار منطقه با اشاره به جایگاه والای مساجد به عنوان مهمترین قطب در اعتلای فرهنگ غنی ایرانی اسلامی گفت: با توجه به اینکه تعامل و ارتباط مستمر با مساجد و بهرهمندی از کارکردها و ظرفیتهای بالای آن به ایجاد انسجام، همدلی و تقویت هویت محلی بین خانوادهها منجر میشود، ضروری است در برنامهریزیهای اجرایی، به مساجد به عنوان شاخصترین نهاد اجتماعی بهطور ویژه توجه شود.
موسوی با تأکید بر این مهم به طرحهای مسجدمحوری بانوان اشاره کرد و افزود: دو طرح فاخر سوزن طلایی و دختران خودساخته از منطقه ۱۱ موفق به کسب مقام برتر در این طرح شده که جای تقدیر و قدردانی دارد.
حمیدرضا عموزاده، معاون امور اجتماعی و فرهنگی منطقه نیز دراینباره گفت: تقویت هویت محلی، بهرهمندی از ظرفیتهای علمی و سرمایههای اجتماعی مساجد در توجه به مسائل حوزه زنان و خانواده در محله، مشارکت مردم در حل مسائل شهری، بهبود وضعیت زنان و خانوادههای محلی و... از مهمترین رویکردهای طرحهای مسجدمحوری برشمرد.
عموزاده ادامه داد: پس از انتشار گسترده فراخوان برای ارائه طرحهای خلاقانه و اجتماعمحور با محوریت اجرا در سطح مساجد، بیش از ۵۰ طرح در این حوزه در اداره امور بانوان به عنوان دبیرخانه این فراخوان جمعآوری شد که پس از طی مراحل داوری توسط متخصصان و مجربان حوزههای اجتماعی، با افتخار در سطح شهر تهران دو طرح شاخص گفتهشده از محلات شیخ هادی و حشمت الدوله توانستند با کسب بیشترین آرای داوران، موفق به پذیرش و تخصیص اعتبار شوند.
وی در تشریح دو طرح برتر منطقه ۱۱ بیان کرد: کمک به ایجاد ارتباطات سازنده، ایجاد کارگروههای کارآفرینی، تقویت اعتمادبهنفس دختران، آموزش مهارتهای خلاق، آشنایی نوجوانان و جوانان با نمادهای اسلامی و ایرانی از طریق هنر با تأکید بر ترویج سبک زندگی ایرانی اسلامی، جذب گروه هدف در قالب کارهای هنری به مساجد و... از مهمترین اهداف طرحهای منتخب است که با حضور علاقهمندان و مخاطبان در سرای محلات شیخ هادی و حشمت الدوله در قالب کارگروههای تخصصی آغازبهکار کرده است.
انتهای پیام/
نظر شما