به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شرکت شهروند، در راستای تاکیدات داود قربانیان مدیرعامل شرکت شهروند جهت رفاه حال شهروندان و مراجعین به فروشگاه شهروند بهرود، با مساعدت مهدی صالحی شهردار منطقه ۲ شهر تهران، محوطه پارکینگ این فروشگاه با ظرفیتی نزدیک به ۷۰۰ خودرو، معابر عبور و مرور، رمپ و بارانداز این شعبه روکش آسفالت شد.
همچنین به منظور افزایش ایمنی و آمادگی لازم در اطفاء حریق فروشگاه بهرود، با نظارت مستقیم سازمان آتشنشانی شعبه ۲۵، علاوه بر افزایش تعداد و جانمایی مناسب کپسولهای آتشنشانی، سقف انبار مواد شوینده ضدحریق و لولههای آب واسپرینکلرهای موجود نیز تعویض شد.
گفتنی است، پروژه نوسازی و بهسازی ساختمان فروشگاه شهروند بهرود اقدامی است که با هدف ایمنسازی اماکن مختلف این فروشگاه آغاز شده و طی آن با نصب و جانمایی مناسب تعدادی پروژکتور محوطه تردد شهروندان و مشتریان این فروشگاه نیز نور پردازی شده و چهره تازهای را به این شعبه بخشیده است.
انتهای پیام/
نظر شما