اورهال ۱۰ خط معاینه فنی تهران تا پایان سال/ مخالفت پلیس با صدور گواهی معاینه فنی آنلاین

مدیرعامل ستاد معاینه فنی خودروهای تهران درخصوص صدور گواهی معاینه فنی آنلاین گفت: این طرح ارائه شده اما پلیس معتقد است به دلیل عدم وجود سامانه‌های آنلاین در کشور وجود برگه معاینه فنی الزامی است.

به گزارش خبرنگار شهر، سید جعفر تشکری هاشمی رئیس کمیسیون عمران و حمل ونقل شورای اسلامی شهر تهران به همراه علی اصغر قائمی عضو کمیسیون عمران و حمل ونقل شورای اسلامی شهر تهران از واحد سیار معاینه فنی دادمان و مرکز معاینه فنی نیایش بازدید کردند.

در ابتدای بازدید سید جعفر تشکری هاشمی رئیس کمیسیون عمران و حمل ونقل شورای اسلامی شهر تهران در خصوص وضعیت ستاد معاینه فنی خودروهای تهران گفت: حجم تحولات و تغییرات این ستاد مثبت بوده است؛ البته این به معنای نبود مشکل نیست.

وی ادامه داد: مطابق با گزارشات کمتر از نیمی از خودروهای تهران برای معاینه فنی به ستاد مراجعه می‌کنند که می‌تواند دلایل متعددی داشته باشد و یکی از این دلایل الزام به دریافت عوارض قبل از ارائه خدمات معاینه فنی است.

تشکری هاشمی با اشاره به دوربین های شهری که در اختیار معاینه فنی هستند، اظهار کرد: تعداد کمی از دوربین های پردازش تصویری تخلفات معاینه فنی را ثبت می کنند که باید این سرویس برای کلیه دوربین ها برقرار شود.

رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران تصریح کرد: الزاماً خودروهای پایتخت باید از مراکز تهران که دقت و صحت بالایی دارند، استفاده کنند و علاوه بر این موضوع راه‌اندازی مراکز پرتابل و افزایش دسترس پذیری معاینه فنی‌های سیار نیز باید مورد پیگیری قرار گیرند.

اورهال ۱۰ خط معاینه فنی تهران تا پایان سال/ مخالفت پلیس با صدور گواهی معاینه فنی آنلاین

وی با تأکید بر اینکه تا پایان سال فرصت چندانی باقی نمانده و هرچه زودتر باید اورهال خطوط معاینه فنی انجام شود، تصریح کرد: افزایش ماموریت‌ها برای تولید درآمد تا جایی که به اصل ماموریت آسیبی وارد نشود، خوب است اما اصل نباید قربانی فرع شود.

تشکری هاشمی با بیان اینکه باید از منابع شهر استفاده کرد، گفت:  شاید بتوان در بلند مدت از کاربری زمین های معاینه فنی استفاده بهتری داشت و فرصت های جدیدی را ایجاد کرد.

همچنین در ادامه شادی مالکی مدیرعامل ستاد معاینه فنی خودروهای تهران با اشاره به معاینه فنی سیار، گفت: از چند ماه گذشته ۸ خط سیار معاینه فنی راه اندازی شده و در حال حاضر ۱۵ خط معاینه فنی سیار وجود دارد. ۱۷ مرکز ثابت است و سعی شده تا در نقاط بی دفاع شهری خطوط معاینه فنی افتتاح شود.

مالکی با اعلام اینکه در مراکز سیار آزمون معاینه فنی برتر نیز انجام می‌شود، خاطرنشان کرد: همچنین نسل جدیدی از خطوط معاینه فنی تحت عنوان پرتابل، تا پایان بهمن ماه ایجاد و روزانه ۸۰ الی ۱۰۰ دستگاه خودرو در مراکز معاینه فنی سیار پذیرش می‌شوند.

وی گفت: این قابلیت وجود دارد که تمام پلاک های تهران در مراکز معاینه فنی تهران ارزیابی شوند؛ در سال جاری ۳۰ درصد از خودروهای مراجعه کننده رد شده‌اند که علت رد شدن ۱۰ درصد خودروهای سبک به دلیل گازهای خروجی و ۷ درصد به دلیل مشکلات ترمز بوده‌ است. ۲۲ درصد خودروهای سنگین نیز به دلیل تست ترمز رد شده‌اند.

مالکی گفت: تاکسی‌های تهران بیشتر تمایل دارند خارج از تهران معاینه فنی را دریافت کنند و متاسفانه از سه میلیون موتور سیکلت تنها ۵۰۰ دستگاه معاینه فنی گرفته اند.

مدیرعامل ستاد معاینه فنی خودروهای تهران بیان کرد: به منظور افزایش اثر بخشی معاینه فنی در بحث کاهش آلودگی هوا و تصادفات از وزارت کشور درخواست کرده‌ایم تا خودرویی که در مراکز معاینه فنی تهران رد می‌شود دیگر نتواند در سایر مراکز معاینه فنی کشور اقدام کند. همچنین ۱۰ خط معاینه فنی امسال اورهال خواهند شد.

وی درخصوص صدور گواهی معاینه فنی آنلاین بیان کرد: این طرح ارائه شده اما پلیس معتقد است به دلیل عدم وجود سامانه های آنلاین در کشور وجود برگه معاینه فنی الزامی است.

انتهای پیام/

۱۹ دی ۱۴۰۲ - ۰۸:۳۵
کد خبر: 47793

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 8 + 5 =