به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۱، سیدمحمد موسوی، شهردار منطقه با اشاره روش چالکود در کوددهی توضیح داد: چالکود، یکی از روشهای مؤثر و مناسب برای تغذیه گیاهان و بهبود وضعیت سلامت درختان است که شهرداری منطقه ۱۱ با اجرای پایشهای مستمر توسط کارشناسان گیاهپزشک مرکز تام و تهیه پرونده گیاهپزشکی برای ۲ هزار اصله از درختان سطح محدوده نسبت به اجرای این روش اقدام کرده است.
سیدامین طباطبایی، معاون خدمات شهری و محیط زیست منطقه دراینباره توضیح داد: وضعیت درختان یادشده، ابتدا از لحاظ آفات کلیدی (سوسک برگخوار نارون، آفات چوبخوار و پوستخوار و پسیل زیتون و...،) و بیماریهای گیاهی رایج (ناتراسیا، فتیله نارنجی و نماتود... و کمبود عناصر غذایی و... شناسایی شد و سپس با مشاوره با استادان متخصص این حوزه، عناصر غذایی مورد نیاز برای مقاومت درختان به بیماریها و آفات مذکور مشخص شد.
وی افزود: در مرحله بعد با نظارت کارشناسان گیاهپزشک مرکز تام منطقه، عملیات چالکود با روش اصولی و صحیح برای درختان شناسایی اجرا شد و به تعداد ۲ هزار اصله درخت از جمله زیتون، چنار، نارون، توت و... در محورخیابانهای حضرت ولیعصر (عج)، وحدت اسلامی، کارگر جنوبی، امام خمینی (ره) و... و بوستانهای رازی و دانشجو و... با این روش تغذیه شدند.
طباطبایی در پایان بیان کرد: امید است با اجرای طرح جهادی تغذیه گیاهی در این منطقه میزان آفات و بیماریهای گیاهی فضای سبز بهویژه درختان کهنسال که از ذخایر ژنتیکی ارزشمند این منطقه به شمار میروند، گامی مؤثر برای ارتقای سلامت و شادابی درختان فضای سبز، همچنین حفاظت از محیط زیست شهری با کاهش مصرف سموم شیمیایی باشد.
انتهای پیام/
نظر شما