تغییر پهنه املاک در خیابان دماوند توسط شهرداری منطقه ۱۳

شهردار منطقه۱۳ از تغییر پهنه املاک خیابان دماوند در راستای درخواست‌های شهروندان خبر داد.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه۱۳، محمد هادی علی احمدی، شهردارمنطقه گفت: بر اساس ابلاغیه شماره ۱۴۲۰۵۵/۱۱۱۴ دبیرخانه کمیسیون ماده پنج، با تغییر پهنه بخش عمده محور دماوند از تجاری (s )به تجاری، اداری، مسکونی ( m)موافقت شده و امکان صدور پروانه بر اساس پهنه بندی جدید میسر است.

وی افزود: بنا بر درخواست‌های متعدد شهروندان و نیازسنجی های انجام شده و پیگیری های شهرداری منطقه ۱۳  در جهت تغییر پهنه و رونق ساخت و ساز در محور خیابان‌ دماوند این مهم محقق شد چرا که یکی از از دغدغه های اصلی مدیریت شهری، رونق بخشیدن به شریان های اصلی منطقه و ارتقای کیفیت محیطی و محلی است.

محمد هادی علی احمدی، تغییر پهنه خیابان دماوند را در راستای خدمات رسانی بیشتر به شهروندان و ایجاد امنیت پایدار و هویت بخشی در این محور عنوان کرد و افزود: این امر باعث ایجاد طراوت و سرزندگی فضای شهری در این منطقه می شود.

شهردار منطقه۱۳ در پایان خاطر نشان کرد: متقاضیان می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به معاونت شهرسازی و معماری شهرداری منطقه۱۳ مراجعه کنند.

انتهای پیام/

۱۹ دی ۱۴۰۲ - ۱۶:۴۱
کد خبر: 47844

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 3 + 2 =