تشکیل قرارگاه تعلیم و تربیت، نتیجه هم‌افزایی چندین دستگاه فرهنگی شهر و شهرداری تهران است

حجت الاسلام شیرنژاد در دوره دوم رشد و تعالی فعالین فرهنگی و اجتماعی شهر تهران که با عنوان آرمان شهر با رویکرد تحول نرم افزاری در مشهد مقدس برگزار شد گفت: تشکیل قرارگاه تعلیم و تربیت، نتیجه هم‌افزایی امور مساجد، حوزه علمیه، آموزش و پرورش و چند نهاد تبلیغی دیگر با دستگاه‌های فرهنگی شهرداری تهران همچون اداره آموزش‌های شهروندی، سازمان ورزش، شورای عالی قرآن و چند بخش دیگر است.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی مرکز فعالیت های دینی شهرداری تهران، حجت الاسلام شیرنژاد در نشستی تخصصی که با حضور مدیران و فعالین فرهنگی و ارتباطی شهرداری تهران در مشهد مقدس برگزار شد با بیان این مطلب افزود: در گذشته بخش های مختلف شهرداری اقداماتی در این حوزه انجام دادند اما در دوره جدید موضوع هم افزایی برای ۲ طیف از جامعه برای متحول کردن شهر با تبیین ساختار مردمی برای آن تعریف شد.

وی با اشاره به اینکه ۲ هزارو ۱۱۸ مسجد در ۳۵۲ محله شهر تهران وجود دارد، افزود: اگر در هر محله یک مسجد را هدفگذاری کنیم تا در آن طرح های تحولی اجرا شود، شهر متحول خواهد شد و در این راستا هزار مسجد برای انجام طرح های شهری شناسایی و نوجوانان به عنوان مهمترین قشر تحت رصد قرار گرفتند.

رئیس مرکز فعالیت های دینی شهرداری تهران با بیان اینکه این هزار مسجد باید بخشی از آنها توانایی کار با نوجوانان را داشته باشند گفت: بیش از ۴۰۰ مسجد و ۴۸ هزار دانش آموز، اردوهای درون و برون شهری و ورزشی را تا پایان تابستان انجام دادند.

وی از توسعه فعالیت آرمان شهر در قالب طرح آرمان ۲ خبر داد و گفت: در طرح آرمان دو کار در مساجدی که کارشناس تربیتی دارند در کنار مدارس ادامه یافت و محل مدرسه و مسجد در نرم افزار آرمان ۲ طراحی شد.

شیرنژاد با بیان اینکه نوجوانان هدف طرح های تحولی هستند گفت: در طرح آرمان یک میان بدنه مومنین و شهرداری ارتباط و اعتماد خوبی ایجاد و سرمایه ارزشمندی شکل گرفت.

وی ادامه داد: با این سرمایه ۸۳۲ مربی جهادی در بخش برادران به مدارس اعزام و ۲۸ فعالیت همچون برگزاری هیئات و اعتکاف های دانش آموزی، مجالس قرائت قرآن و ...  را اجرا می کنند.

رئیس مرکز فعالیت های دینی شهرداری تهران با اشاره به کمبود مسجد محوری در کلانشهر تهران گفت: مساجد محوری، مساجدی هستند که در آن دستگاه های مختلف باید با یکدیگر هماهنگ باشند.

وی با بیان اینکه برای اجرای برنامه های فرهنگی و اجتماعی در مدارس با کمک مشارکت مردمی، مسجد و والدین را داریم و سرانه ای به هر مدرسه برای اجرای این طرح در نظر گرفته شده است، خاطرنشان کرد: برای اجرای ۲۸ برنامه در هر مدرسه، اعتباری پیش بینی شده است.

به گفته وی ۲۷۱ هزار و ۴۰۵ دانش آموز در طرح شهید آرمان تحت پوشش قرار می گیرند و اگر این طرح به درستی اجرا شود، یک چهارم جمعیت دانش آموزی شهر تهران از آسیب های اجتماعی مصون و با ارزش ها و آرمان های نظام و انقلاب آشنا خواهند شد.

رئیس مرکز فعالیت های دینی شهرداری تهران در پایان افزود: در طرح آرمان ۳ به دنبال این هستیم که آسیب های اجتماعی تهران نیز در این طرح هدف گرفته شود و به سمت اصلاح امور حرکت کنیم.

انتهای پیام/

۲۳ دی ۱۴۰۲ - ۱۰:۲۴
کد خبر: 47964

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 3 + 0 =