شهرداری تهران به عنوان دستگاه برتر در سال ۱۴۰۲ انتخاب شد

همزمان با روز با اسناد ملی و میراث مکتوب، شهرداری تهران در مدیریت و ساماندهی امور اسناد به عنوان دستگاه برتر در سال ۱۴۰۲ انتخاب و مورد تقدیر قرار گرفت.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی مرکز نوسازی و تحول اداری، همزمان با روز اسناد ملی و میراث مکتوب، همایشی به میزبانی سازمان اسناد و کتابخانه ملی با حضور اساتید دانشگاه‌ها و مدیران دستگاه‌های دولتی و نظامی در سالن همایش های سازمان اسناد برگزار شد.

در این همایش از سوی ریاست سازمان اسناد و کتابخانه ملی جمهوری اسلامی ایران از محمدعلی الفت پور رئیس مرکز نوسازی و تحول اداری شهرداری تهران به عنوان متولی مدیریت و ساماندهی امور اسناد و انتقال اسناد و مدارک و آرشیوی به سازمان متبوع تجلیل و تقدیر به عمل آمده و در همین راستا شهرداری تهران نیز به عنوان دستگاه برتر در این حوزه در سال ۱۴۰۲ انتخاب شد.

انتهای پیام/
      
 

۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۰۹:۲۵
کد مطلب: 54185

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =