نوسازی و بهسازی معابر محلی و بزرگراهی منطقه ۲۲

معاون فنی و عمرانی شهرداری منطقه۲۲ گفت: در سال جاری عملیات نوسازی و مرمت آسفالت معابر این محدوده شهر تهران به شکل ویژه در دستور کار مدیریت شهری قرار دارد.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه۲۲؛ رضا ایرانشاهی گفت: بهسازی معابر از مهمترین اقدامات حوزه عمرانی با درنظر گرفتن اولویت‌ها و درخواست‌های شهروندان است؛ به همین منظور در وهله اول معابری که نیاز به مرمت به ویژه محلات قدیمی دارند، شناسایی و طبق جدول زمان‌بندی و اولویت معابر، عملیات عمرانی لازم اجرایی می‌شود.

ایرانشاهی با بیان اینکه طبق برآوردهای انجام شده، میزان آسفالت معابر در سال گذشته رشد چشمگیری در منطقه ۲۲ داشت، یادآور شد: در سال گذشته حجم قابل توجهی از معابر خاکی منطقه مورد آسفالت قرار گرفت و بخشی از معابر فرسوده نیز مورد نوسازی قرار گرفت همچنانکه در عملیات بهسازی آسفالت در معابر این محدوده شهر تهران در سال گذشته ۴۰ هزار تن آسفالت مورد استفاده قرار گرفت.

انتهای پیام/

۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۳
کد مطلب: 54217

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =