حذف دریچه‌های زائد در سطح معابر و همسطح‌سازی

همسطح سازی دریچه‌ها به منظور کاهش آلودگی‌های زیست‌محیطی و ترافیک شهری در منطقه ۱۶ در حال اجرا است.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۶، محمد امین سالاری پور شهردار منطقه ۱۶ از حذف دریچه های زائد در سطح معابر و همسطح سازی صدها دریچه در جنوب شهر تهران با هدف ایمن سازی معابر شهری خبر داد و گفت: در راستای اجرای طرح تحول خدمت که توسط شهردار تهران به مناطق ابلاغ شده است ، با هدف ارائه خدمات مطلوب به شهروندان و ایمن سازی معابر شهری، دریچه های واقع در معابر منطقه همسطح سازی شد.

وی افزود: از جمله مشکلات و ناهنجاری های معابر و خیابانهای سطح منطقه غیرهمسطح بودن دریچه‌های منهول فاضلاب و اختلاف ارتفاع با سطح آسفالت معابر است که به منظور تامین امنیت شهروندان و تسهیل در تردد وسایل نقلیه، از ابتدای سال ۱۴۰۳ همزمان با اجرای عملیات آسفالت و نوسازی معابر شهری در پهنه جنوبی شهر تهران نسبت به همسطح سازی بیش از ۱۰۰ دریچه در نواحی شش‌گانه اقدام شده است.

شهردار منطقه ۱۶ با بیان اینکه این اقدامات به منظور کسب رضایت شهروندان و داشتن شهری ایمن بصورت مستمر اجرا می‌شود، عنوان کرد: همچنین در فرآیند اجرای این طرح نسبت به شناسایی دریچه‌های زائد و حذف آنها نیز اقدام شد.

انتهای پیام/

۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۳
کد خبر: 54380

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 7 + 6 =