موکب و جایگاه منطقه۱۳ پذیرای هزاران نفر از شهروندان ولایتمدار در مراسم تشییع پیکر شهدای خدمت

همزمان با آئین تشییع پیکر شهدای خدمت در پایتخت، شهرداری منطقه۱۳ با استقرار جایگاهی ویژه و موکب پذیرایی به شهروندان خدمت‌رسانی کرد.

به گزارش شهر روابط عمومی شهرداری منطقه۱۳، محمدهادی علی‌احمدی، شهردارمنطقه۱۳ با اشاره به وداع میلیونی مردم تهران با پیکر شهدای خدمت گفت: مردم انقلابی تهران با حضور حداکثری، پیکر مطهر آیت الله رئیسی، شهید جمهور و شهدای خدمت را بعد از اقامه نماز رهبر انقلاب، از محل دانشگاه تهران تا میدان آزادی تشییع کردند که  این تشییع با شکوه بار دیگر ارادت و عشق مردم به خادمان واقعی خود را به نمایش گذاشت.  
وی با اشاره برنامه های منطقه۱۳ در مراسم تشییع پیکر شهدای خدمت افزود: بدین مناسبت،  معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه۱۳ نسبت به استقرار جایگاه ویژه و موکب پذیرایی در حوالی میدان  انقلاب حدفاصل خیابان نو فلاح و کاوه اقدام کرد.  
وی اظهار داشت: در جایگاه منطقه۱۳ که برنامه هایی از قبیل عزاداری و مداحی با حضور معاون امور اجتماعی و فرهنگی و دیگر مداحان  اجرا شد، مورد توجه شهروندان قرار گرفت.  
شهردار منطقه۱۳ اظهار داشت: در کنار استقرار جایگاه، موکبی با عنوان خادم الرضا با حضور  خدمت گزاران مردم در منطقه۱۳  فعال بود که با توزیع اقلام پذیرایی از شرکت کنندگان در مراسم تشییع شهدای خدمت پذیرایی شد.

انتهای پیام/

۲ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۷:۵۰
کد مطلب: 54957

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =