۶ آبان ۱۳۹۹ - ۱۱:۵۳
کد خبر: 5525

پایتخت در محاصره گودها/۲

۱۱ گود پرخطر در منطقه ۶ شهرداری تهران وجود دارد

گودهای رهاشده ای که متعلق به نهادهای مختلف است
۱۱ گود پرخطر در منطقه ۶ شهرداری تهران وجود دارد

شهر: بررسی آخرین وضعیت گودهای پرخطر منطقه ۶ نشان می دهد که تا به حال حکمی مبنی بر پرکردن آنها از سوی مقام قضایی صادر نشده، گودهایی که اغلب چند ده سال است که به حال خود رها شده اند.

محمدرضا قاسمی، معاون معماری و شهرسازی منطقه ۶ درباره گودهای پرخطر این منطقه به خبرنگار شهر گفت: در مجموع در منطقه ۶ حدود ۱۱ گود پرخطر وجود دارد که دو مورد از این گودها در ناحیه یک قرار گرفته است. یکی از آن ها متعلق به یک شرکت ساختمانی است و دیگری نیز در خیابان قرنی واقع شده که متعلق به بانک شهر است.

او با بیان اینکه در ناحیه ۲، حدود چهار گود پرخطر وجود دارد که بزرگترین آنها گود حجاب در تقاطع بلوار کشاورز و حجاب است، افزود: این گود از اوایل انقلاب به حال خود رها شده و دست به دست چرخیده و  در حال حاضر در اختیار قرارگاه خاتم الانبیا است که به تازگی از طرف مالک در خواست صدور پروانه شده و به نظر می رسد در حال تعریف پروژه ای ۲۵ طبقه هستند.

قاسمی ادامه داد: در خیابان ولیعصر جنب بزرگمهر نیز گودی واقع شده که متعلق به بنیاد نیکوکاری قائم است و ۱۰ سال است که پروژه اش متوقف است. همچنین، گود خیابان زرتشت در حال تغییر نقشه است و علاوه بر آن در بلوار کشاورز نیز گودی متعلق به بانک پارسیان قرار دارد که ۱۱ سال است بلاتکلیف مانده است.

معاون معماری و شهرسازی شهرداری منطقه ۶ با بیان اینکه چهار گود پرخطر در ناحیه ۵ و یک گود نیز در ناحیه ۶ قرار دارد، عنوان کرد: برای رفع خطر مطابق بند ۱۴ ماده ۵۵ قانون شهرداری ها مکاتباتی با دستگاه قضایی برای اخذ دستور قضایی دباره تعیین تکلیف گودهای پرخطر منطقه انجام شده است. مثلا برای یکی از گودهای ناحیه ۲ نامه نگاری انجام شده و دستور قضایی حاکی از این است که باید از مالک برای اقدام و بررسی دعوت شود.

او با بیان اینکه پس از جلسه با مالک، دوباره نیاز به دستور قضایی برای اقدام بعدی است، یادآور شد: سرانجام با صدور دستور قضایی  می توان گود را با خاک پر  کرد و شهرداری سرخود نمی تواند اقدامی در این باره انجام دهد. کاری که شهرداری انجام داد این است که دور این ملک ها را با هزینه خودش حصار کشی کرد تا از سقوط افراد و خودروها به داخل آنها جلوگیری کند اما خطر ریزش همچنان وجود دارد. این درحالی است که به دلیل جنبه عمومی داشتن بسیاری از این گودها حکم های قضایی با احتیاط داده می شود و هیچ حکمی تا بحال مبنی بر پر کردن گودها در منطقه صادر نشده است.

خبرنگار: علی سی پی

۶ آبان ۱۳۹۹ - ۱۱:۵۳
کد خبر: 5525

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 7 + 0 =