کاشت گیاهان مقاوم به کم‌آبی در بوستان‌های منطقه ۱۲

معاون خدمات شهری و محیط زیست منطقه ۱۲ گفت: گیاهان مقاوم به کم‌آبی، زینت‌بخش فضای بوستان‌های این منطقه شد.

به گزارش شهر به نقل از روابط‌عمومی شهرداری منطقه۱۲، فرزاد هنرور بیان کرد: با توجه به شروع موج گرمای تابستان، موضوع مدیریت مصرف آب، بیش از هر زمان دیگری مورد توجه قرار دارد؛ به همین جهت، کاشت گونه های مقاوم به کم‌آبی و سازگار با اقلیم شهر تهران در ۵ بوستان منطقه مدنظر قرار گرفته است.

معاون خدمات شهری و محیط زیست منطقه ۱۲ تصریح کرد: در بوستان های زیبا،شهر ،زندگی، کوثر و ۱۷ شهریور به منظور کاهش اثرات خشکسالی از گیاهان مناسب اقلیم تهران همچون یوکا و انواع درختچه های ارغوان، زیتون تلخ، انواع توت، سنجد و غیره استفاده شده است. 

وی اظهار کرد: در قسمت هایی که برای تأمین آب، محدودیت وجود دارد، از کاشت گونه های با نیاز آبی بالا مانند چمن و درخت چنار خودداری شد و درخت چنار جدیدی به مجموعه فضای سبز این منطقه، افزوده نشده است. 

گفتنی است، کاهش بارندگی و تکرار تجربه خشکسالی، نیازمند اجرای برنامه های هدفمند و حساب شده ای است که در این میان، کشت گیاهان مقاوم، یکی از موثرترین راهکارها برای مقابله با خشکسالی است.

انتهای پیام/

۲۱ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۰
کد مطلب: 55883

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =