به گزارش شهر به نقل از اداره روابط عمومی شهرداری منطقه۵، داوود پیامی سرپرست ناحیه۷ اعلام کرد: با عنایت به لزوم بررسی معضلات و مشکلات ترافیکی و ایمنی ایجاد شده برای مراجعان، ساکنین و شهروندان در محدوده خیابان بهار واقع در ناحیه۷ که به دلیل وجود دو بیمارستان در آن ایجاد شده است، جلسه ای با حضور مسئولین کلانتری ۱۳۸جنت آباد، نماینده راهور منطقه۵، نماینده بیمارستان عرفان نیایش، نماینده بیمارستان امید، معتمدین محله و مدیران ناحیه۷، در مورخ نوزدهم خردادماه ساعت۱۰ صبح در دفتر شهردار ناحیه برگزار شد.
پیامی ضمن اشاره به عدم وجود پارکینگ برای خودروهای مراجعین و پرسنل بیمارستانهای امید و عرفان نیایش افزود: مقرر شد زمین بایر نبش خیابان بهار و امام حسین(ع) ضمن توافق با مالک آن توسط شهرداری تسطیح و به پارکینگ موقت تبدیل شود.
سرپرست ناحیه۷ از دیگر موارد ذکر شده به نصب تابلوی توقف ممنوع در محدوده بیمارستانها اشاره کرد و افزود: مقرر شد با هماهنگی هر دو بیمارستان عوامل راهور با همکاری عوامل حراست بیمارستان ها از ابتدای روز تا پایان ساعت کاری جهت ایجاد انضباط ترافیکی و سهولت و روانی تردد، تحت عنوان پلیس محله حضور داشته باشند.
وی در پایان از ایجاد رمپ ورودی و خروجی، جهت پیاده و سوار نمودن مراجعین بیمارستان ها به منظور سهولت در تردد و ایجاد انضباط ترافیکی و روان شدن آن سخن گفت.
انتهای پیام/
نظر شما