به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه ۷، سلمان تقوی اظهار کرد: جانمایی و اجرای زیر مخزن در معبر خیابان شریعتی کوچه بینا، رنگ آمیزی زیر مخازن در خیابان های رهبر، وهاب برزی و گلشن تنها بخشی از اقداماتی است که از سوی این ناحیه اجرا شد.
وی با اشاره به اجرای طرح باغچه آراسته در این ناحیه با هدف ارتقاء زیبایی بصری و تقویت روحیه شهروندان، گفت: این طرح به منظور افزایش زبیایی منظرو سیمای شهری و با بهره مندی از روش های ساده واقدامات پیشگیرانه مثل بازسازی جداول، رگلاژ و تسطیح خاک، ایجاد منظری همگن ویکسان، حذف المان های بلااستفاده و زوائد فیزیکی، بهبود وضعیت ظاهری باغچه ها و رعایت اصول نگهداشت مورد بازنگری و اصلاح انجام پذیرفت.
شهردار ناحیه ۴ شهرداری منطقه ۷ با بیان این مطلب که طرح باغچه آراسته در معابر اصلی در حال اجراست، عنوان کرد: حفاظت ازخاک در برابر فرسایش، هدررفت منابع آب، آلودگی و ناهنجاریهای بصری و خطرافزایش تصادفات ناشی ازروان شدن آب های آبیاری در معابر از دیگر اهداف اجرای این طرح است.
به گفته وی در این عملیات پته بندی اصولی باغچه های معابر، اصلاح بستر خاک از طریق کند وکوب، هوادهی،کوددهی ، حذف علف های هرز باغچه ، هرس سرشاخه ، حذف پاجوش ها و تنه جوش ها در دستور کار قرار گرفت.
تقوی در پایان تاکید کرد: روکش دستی آسفالت به متراژ ۳ هزار متر مربع در کوچه سلطانی و اجرای نهر روباز در خیابان میرعماد به مقدار ۱۰۰ متر طول از دیگر اقدامات اجرا شده در این ناحیه بوده است.
انتهای پیام/
نظر شما