آغاز مبارزه با جانوران مضر در جنوب شهر

طرح ضربتی مبارزه با جانوران مضر شهری با شناسایی و طعمه گذاری نقاط تجمع موش ها در معابر منطقه ۱۹ آغاز شد.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۹، مجید صبوری معاون خدمات شهری و محیط زیست منطقه گفت: این طرح به صورت مدون و فازبندی شده از هفته جاری در معابر اصلی منطقه آغاز شده است و تا ۲۳ آبان نیز ادامه دارد.

او افزود: این فعالیت در فاز اول از روز شنبه ۱۰ آبان به مدت یک هفته با طعمه گذاری نقاط شناسایی شده در خیابان های بهمنیار، میعاد شمالی و میثاق شمالی و همچنین ضلع غربی و شرقی بزرگراه تندگویان انجام می شود.

صبوری ادامه داد: در فاز بعدی عملیات که تا ۲۳ آبان ادامه دارد، خیابان های مهران، صمدی، ماهان (از سر شکوفه تا شهید چراغی و تا شقایق) و مطهری جنوبی طعمه گذاری می شوند.

به گفته صبوری در این طرح تمامی اماکن مخروبه و متروکه، فضاهای سبز، جداول شکسته، زیر پل های عمومی و زیرمخزنی های زباله  که به عنوان کلونی و محل زندگی موش ها به شمار می رود، از این  جانوران موذی پاکسازی خواهد شد.

این مسئول، حفظ محیط زیست از آلودگی ها و سلامت شهروندان را از مهمترین اهداف اجرایی این طرح عنوان کرد و خواستار مشارکت شهروندان در جلوگیری از ازدیاد این حیوانات ناقل بیماری با رعایت نکات بهداشتی و حفظ بهداشت محیط شد.

۱۱ آبان ۱۳۹۹ - ۱۶:۵۱
کد مطلب: 5836

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =