به گزارش خبرنگار شهر، محمد ابویی در نشست سازمانهای مردم نهاد با اصحاب رسانه با بیان اینکه تلاش بر این بود ظرفیتهای شهر برای ارتقاء آن مورد استفاده قرار بگیرد، اظهار کرد: تصمیمسازی تشکلها به عنوان خبرگان فرهنگی، اجتماعی و شهرسازی و نقش الگوسازی و مدیریتی تشکلها برای نرمافزارسازی و ایجاد الگوهای اجرایی و نقش نظارتی از اهداف و برنامههای این ستاد است.
وی با بیان اینکه فارغ از فراز و نشیبها و میزان دستیابی به اهداف، چهار دوره از فعالیت این ستاد گذشته است، خاطرنشان کرد: ما به دنبال این بودیم که خانه سازمانهای غیردولتی در ستاد سمنها شکل بگیرد.
علی اصغر خامنوی رئیس هیئت مدیره شبکه ملی موسسات نیکوکاری و خیریه نیز در این نشست گفت: این شبکه از ۱۰ سال پیش با کمک ۱۵ موسسه شناخته شده با همکاری اتاق بازرگانی شکل گرفت و خوشبختانه روز به روز در حال رشد است و هم اکنون ۲۰ موسسه عضو شبکه ملی هستند.
وی افزود: یکی از محورهای شبکه، ارتباط با رسانههاست که میتوانند کمک بزرگی به گسترش موسسات خیریه داشته باشند؛ رسانهها به عنوان یک ابزار کارآمد نقش اساسی در توسعه امور خیریه دارند.
رئیس هیئت شبکه ملی موسسات نیکوکاری و خیریه با تاکید بر ارتباط هوشمند بین موسسات و رسانهها، یادآور شد: برخی مسائل روی زمین مانده و موسسات به تنهایی نمیتوانند اهداف مورد انتظار را انجام دهند و رسانهها میتوانند در این راستا اثرگذار باشند.
وی ادامه داد: نیاز است که در کنار یکدیگر بتوانیم در کنار مسائل اجتماعی، اقدامات بزرگتری را دنبال کنیم.
ابویی با بیان اینکه ذات تشکلها برجستهسازی موضوعات است، یادآور شد: نگاه تخصصی و غیرسیاسی، پیگیری مسائل، ساختاری سبک و انتقال نظرات کارشناسی با روحیه داوطلبانه، توان بسیج نیروهای انسانی و همراهسازی گروههای مردمی از جمله ویژگیهای سازمانهای مردم نهاد است.
انتهای پیام/
نظر شما