روددره فرحزاد چطور ساماندهی شد؟ +جزییات

مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران با پرداختن به پاکسازی روددره فرحزاد از انواع آسیب‌ها گفت: بیش از سه دهه بود که شهروندان تهرانی به دلیل وجود آسیب‌های اجتماعی امکان تردد در این محدوده را نداشتند.

سید محمد نقیب در گفت‌وگو با شهر، درباره نحوه پاکسازی رود دره فرحزاد از حضور معتادین متجاهر و خرده فروشان مواد مخدر گفت: یکی از مطالبات جدی شهروندان به خصوص در مناطق ۲ و ۵ پاکسازی دره فرحزاد از وجود معتادین متجاهر و خرده فروشان مواد مخدر بود تا پس از سال ها امنیت در این محدوده برقرار شود.

وی ادامه داد: در بیش از سه دهه گذشته شاهد بودیم شرایط بسیار نامناسبی در رود دره فرحزاد وجود داشت تا جایی که این مکان زیبا تبدیل به پاتوق افراد کارتن خواب، معتادین متجاهر و موادفروشان شده بود و همین مسئله، معضلات اجتماعی بسیاری را در منطقه برای شهروندان به وجود آورده و امنیت آنها را تهدید کرده بود.

مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکت‌های اجتماعی افزود: با روی کار آمدن مدیریت شهری ششم و تدبیر شهردار تهران مبنی بر تشکیل قرارگاه اجتماعی شهر تهران، یکی از اولویت های اصلی در این قرارگاه، رسیدگی به وضعیت رود دره فرحزاد بود که با اقدامات و تدابیر صورت گرفته طی سه سال گذشته، در طرح‌های مختلف و به صورت شبانه روزی، نسبت به ساماندهی این محدوده اقدام شد تا امروز دره فرحزاد به یک مکان امن برای شهروندان تبدیل شود.


نقیب همچنین گفت: نصب برج های نوری جهت روشن کردن فضا در شب های این طبیعت زیبا، احداث جاده جهت تردد و پشتیانی، تداوم و جدیت در  ساخت این اکوسییستم و ایجاد فضایی سبز و زیبا و بازگشایی مسیر تردد تا امامزاده داوود(ع) و استقرار کیوسک های انتظامی در این مسیر جهت برقراری امنیت و جلوگیری از تکرار ورود معتادین متجاهر و متخلفان به روددره جهت رفاه حال شهروندان و بازدید کنندگان، از جمله اقدامات قرارگاه اجتماعی شهر تهران در روددره فرحزاد بود.

وی افزود: خودروهای فوریت‌های خدمات اجتماعی حامی شهر نیز در محدوده روددره فرحزاد به صورت شبانه روزی در حال رصد این محدوده هستند تا در صورت مشاهده هر مشکلی اقدام کنند.

مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکت‌های اجتماعی خاطرنشان کرد: در سال ۱۴۰۰ حدود ۲۴۴ فضای بی‌دفاع شهری بهسازی شد و در سال ۱۴۰۱ این رقم به ۹۴ عدد رسید. در سال ۱۴۰۲ نیز همین تعداد فضای بی‌دفاع شهری بهسازی شد و در شش ماه اول ۱۴۰۳ تعداد ۲۳۵ فضای بی‌دفاع شهری بهسازی شده است. در تمامی این سه سال روددره فرحزاد نیز مرتباً ساماندهی می‌شد تا دیگر از کلونی‌های آسیب و تجمع معتادین متجاهر و افراد کارتن خواب در این محدوده خبری نباشد.

نقیب در پایان گفت: از ۱۵۵۸۸ آسیب دیده اجتماعی که در مدیریت شهری ششم توسط سازمان خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران ساماندهی شدند حدود ۱۰۰۰ آسیب دیده اجتماعی در روددره فرحزاد حضور داشتند که با ساماندهی آنها حالا شاهد این هستیم که روددره فرحزاد تبدیل به یک اکوپارک زیبا جهت رفاه حال شهروندان تهرانی شده است.

انتهای پیام/

۲۰ آبان ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۲
کد خبر: 61987

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 2 + 5 =