اصلاح فرایندهای دبیرخانه کمیسیون ماده ۵ را قانونی نمی‌دانم

رئیس کمیته ایمنی شورای اسلامی شهر تهران گفت: این موضوع اعلام شده که پیشنهاد اصلاح فرایندهای دبیرخانه کمیسیون ماده ۵ را بدون اینکه به فرمانداری ارسال کنیم، برای تایید به شورای عالی اسال خواهیم کرد و این رویه‌ای است که تاکنون وجود نداشته و پیشنهاد هم نیاز به تصویب در شورا ندارد؛ لذا بنده فرایند را قانونی نمی‌دانم.

مهدی بابایی در گفت‌وگو با خبرنگار شهر، در خصوص بررسی اصلاح فرآیندهای دبیرخانه کمیسیون ماده ۵ قانون تأسیس شورای عالی شهرسازی و معماری ایران در دویست و هفتاد و هشتمین جلسه شورا، با بیان اینکه بنده و چند عضو دیگر در شورا به این طرح رأی ندادیم، اظهار کرد: علت عدم رأی ما این بود که معتقدیم شورای شهر تهران شأنیتی در اصلاحیه روند این کمیسیون ندارد؛ چراکه شورای عالی شهرسازی و کمیسیون ماده ۵ مصوبه مجلس است و اگر هم قرار بر اصلاحات باشد باید یا لایحه توسط دولت به مجلس برود و یا طرح در مجلس ارائه شود و شورا اجازه ورود به این موضوع را ندارد.

وی افزود: اگر شورا مصوبه‌ای هم داشته باشد کلیات در فرمانداری رد می‌شود؛ وقتی شأنیتی برای ورود شورا به این موضوع نیست بنده با وجود اینکه در جلسه حضور داشتم، از رأی دادن امتناع کردم تا اعتراض خود را به این رویه اشتباه اعلام کنم.

عضو کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورا همچنین تصریح کرد: البته گفته شد که این پیشنهادی است که قرار است به شورای عالی شهرسازی بدهند و با این وجود هم پیشنهاد نیازی به مجوز شورا ندارد. گفتند این پیشنهاد را بدون اینکه به فرمانداری ارسال کنیم برای تایید به شورای عالی اسال خوهیم کرد و این رویه‌ای است که تاکنون وجود نداشته و همانطور که گفتم پیشنهاد نیاز به تصویب در شورا ندارد؛ لذا بنده فرایند را قانونی نمی‌دانم.

وی با بیان اینکه کمیسیون ماده پنج یکی از قانون‌های راهگشاست، یادآور شد: هرجا طرح تفصیلی با توجه به تغییرات در سطح شهر، نیاز به اصلاح داشته باشد که مشکلات مردم حل شود، این فرایند دیده شده که اصلاحات صورت بگیرد و در مجموع این اقدام قانونی بسیار راهگشا بوده و شهرداری‌ها به ویژه شهرداری تهران از آن استفاده می‌کند.

بابایی با تأکید بر اینکه رئیس شورای شهر تهران همواره به عنوان ناظر در کمیسیون ماده پنج حضور دارد، خاطرنشان کرد: اغلب جلسات کمیسیون با حضور رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری تشکیل شده و ایشان به عنوان عضو حضور داشته و اگر تاریک‌خانه‌ای در کمیسیون هست چرا رئیس کمیسیون شهرسازی در آن حضور دارد و اگر نکته‌ای هم وجود داشته چرا در جلسات آن مطرح نکرده است.

وی با بیان اینکه قوانین پیشنهادی باعث طولانی‌تر شدن روند رسیدگی به دغدغه‌های مردم در کمیسیون ماده پنج می‌شود، گفت: اتفاقاً این مسیر اشتباه باعث می‌شود به تاریک‌خانه برسیم.

انتهای پیام/

۲۱ آبان ۱۴۰۳ - ۱۷:۵۳
کد خبر: 62068

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 4 + 9 =