طی ۷ ماهه ابتدایی سال ۲۳۵ خانواده بی‌سرپناه و ۱۵۹۶ زن آسیب‌دیده ساماندهی شده‌اند

توجه ویژه به آسیب‌های اجتماعی در مدیریت شهری ششم و افزایش صددرصدی زیرساخت‌های ساماندهی این آسیب‌ها در کلانشهر تهران شرایطی را فراهم کرده تا شیب تندافزایش این آسیب‌ها کاهش محسوس پیدا کند و دیگر شاهد کلونی‌های آسیب و تجمع معتادین متجاهر در مناطق ۲۲گانه نباشیم.

سازمان خدمات و مشارکت های اجتماعی در گفت و گو با خبرنگار شهر با بیان اینکه پایگاه های خدمات اجتماعی مستقر در برخی سازمان ها و مناطق ۲۲گانه شهر تهران که تحت راهبری سازمان خدمات و مشارکت های اجتماعی فعالیت می کنند خدمات متنوعی را در حوزه کاهش آسیب های اجتماعی ارائه می دهند اظهار کرد: این پایگاه ها جزو ارکان اصلی در ساماندهی آسیب های اجتماعی شهر تهران هستند.


به گفته نقیب از ابتدای سال ۱۴۰۳ تاکنون حدود ۱۴۴۳۷ آسیب دیده اجتماعی توسط پایگاه های حامی شهر شناسایی شده اند که شامل ۶۳۸ متکدی، ۲۹۴۹ معتاد متجاهر، ۳۹۰۵ کارتن خواب و بی خانمان، ۲۳۶۰ در راه مانده، ۲۳۵ خانواده بی سرپناه، ۱۵۹۶ زن آسیب دیده، ۲۳۷ بیمار اعصاب و روان، ۲۲۷ خانواده آسیب دیده و ۲۲۹۰ سایر آسیب های اجتماعی می شود.


مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکت های اجتماعی همچنین گفت: انواع خدماتی که به این آسیب دیدگان اجتماعی ارائه شده شامل تشکیل پرونده، بازدید منزل، مشاوره فردی، پیگیری وضعیت مددجو، مشاوره گروهی و اقدامات اجتماع محور می شود که تعداد آن ۲۷۰۳۴ نفر بوده است. همچنین موضوع ارجاعات این آسیب دیدگان نیز از اولویت بسیار زیادی برخوردار است به عنوان مثال ماحصل فعالیت های پایگاه های حامی شهر این بوده که ۶۲۹ نفر به مجتمع فوریت های اجتماعی شهر تهران انتقال پیداکرده اند، ۳۰۰ نفر به مراکز یاورشهر، ۲۹۷۱ نفر به مددسراها ، ۳۵۴ نفر به مراکز پویاشهر، ۳۹ نفر به سایر مراکز ماده ۱۶ ، ۷۹۴ نفر به نیروی انتظامی، ۱۳۲۳ نفر به کمیته امداد، ۷۸۰ نفر به بهزیستی،۲۰۱  نفر تحویل به خانواده شده اند که شامل ارجاعات پایگاه های حامی شهر بوده است و جمع کل این ارجاعات به ۱۶۵۵۳ نفر می رسد. در این میان مراکز خیریه، مراکز درمانی، مراکز کاریابی، مراکز کاهش آسیب و ... نیز از جمله مراکزی هستند که ارجاعات در آنها صورت گرفته است.


نقیب در پایان تصریح کرد: در ۲۲ منطقه از شهر تهران ۲۹ پایگاه خدمات اجتماعی حامی شهر وجود دارد که در بعضی مناطق از جمله ۱۶ و ۲۰ تعداد آنها بعضا به سه پایگاه می رسد. پایگاه های حامی شهر بار بسیار سنگینی را در حوزه ساماندهی آسیب های اجتماعی به دوش می کشند و شهرداری تهران بنا دارد با تقویت این پایگاه ها، در زمینه ساماندهی و کاهش آسیب های اجتماعی گام های بلندتری بردارد.

انتهای پیام/

۲۹ آبان ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۶
کد خبر: 62366

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 6 + 1 =