اولویت‌بندی مسائل محلات با همکاری مجمع مشورتی در طرح "من شهردارم۳ "

عضو شورای اسلامی شهر تهران در هفتاد و سومین نشست مجمع مشورتی و تخصصی محلات شهر تهران با اشاره به تشکیل نظام مسائل عمرانی محلات و برنامه‌ریزی پروژه‌های محلات شهر گفت: با ارتباط قوی میان شبکه معتمدین محلات و مدیران شهری منطقه ضمن انسجام بیشتر این ارتباطات، مسائل و مشکلات شهروندان در فرصتی کوتاه در هر محله برطرف می‌شود.

 به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۳، حجت‌الاسلام سید محمد آقامیری عضو شورا و رئیس کمیسیون عمران و حمل‌ونقل شورای اسلامی شهر تهران درباره نحوه شکل گیری تشکیل مجمع مشورتی و تخصصی محلات شهر تهران در سال ۱۴۰۱ با محوریت فعالیت های زیر ساختی و عمرانی محلات بیان کرد: همزمان با شروع به کار این کمیته در شورای ششم و با توجه به وظیفه نظارتی ، برنامه ریزی برای تشکیل شبکه انجام و مجمع مشورتی و تخصصی مردم تهران آغاز به کار کرد که متشکل از شورایاران ، معتمدان محلی و افراد نخبه و مسئولیت پذیر بود که نسبت به احصا مسائل و مشکلات عمرانی محلات محدوده اقدام و ضمن بررسی مطالبات مردمی و پیشرفت پروژه ها، پیگیری های لازم با دریافت گزارش از منطقه و راستی آزمایی از دبیران منطقه انجام شد.

وی با اشاره به اینکه خروجی جلسات در مساجد و مجمع های مشورتی در قالب نظام نامه مسائل محلات تدوین شده است، افزود: بر پایه این نظام نامه و به تفکیک محلات، اقدامات انجام شده و پروژه های اجرایی سال ۱۴۰۱ تا کنون مشخص است و روند پیشرفت آن نیز ارائه شده است.

آقامیری در خصوص تقویت شبکه مجمع محلات عنوان کرد: هم‌اکنون در هر محله، یک نفر به عنوان دبیر مجمع وجود دارد که در سه دوره گذشته، مشغول به فعالیت بوده و در کنار وی، یک جانشین و دو نفر کارشناس عمران و یک نفر کارشناس فرهنگی نیز حضور دارند.

وی ادامه داد: در حال حاضر، ۱۷۷۰ نفر در شهر تهران از طریق شبکه معتمدین محلی که صادق نخبه و مسئولیت پذیر هستند، شناسایی و از توانمندی آنها در رفع مسائل عمرانی محلات استفاده می شود.

حجت الاسلام و المسلمین آقامیری با اشاره به اجرای طرح من شهردارم۳ برای حل مشکلات مردم ابرازامیدواری کرد با همکاری مجمع مشورتی در این طرح و اجرای آن به طور کیفی ، نتایج خوبی به دست بیایید تا از مشکلات مردمی گره گشایی شود.

آقامیری مجمع تخصصی را یکی از فعال ترین شبکه های مردمی در سطح شهر تهران دانست و یادآور شد: معتمدان همچنین مشکلات و مسائل محله خود را به طور مکتوب ارائه می دهند که این مسائل به کارشناسان شورای شهر و اعضای کمیته ارجاع می دهند که از این طریق هم مسائل و مشکلات محلات را احصا می کنیم. اطلاع رسانی اقدامات به گروه های مردمی از طریق شبکه محلات، انتقال مسائل ریز به مدیران شهری و آگاهی از وضعیت سطح شهر از طریق اخبار و عکس های ارسالی از جمله مزایای مجمع دانست.

در ادامه امیرمحمد نوری، شهردار منطقه ۱۳ با اشاره افزایش اعتبار و بودجه پروژه های عمرانی منطقه در سال آینده نسبت به سال گذشته اظهار داشت: پیگیر مسائل مربوط به پروژه های عمرانی دوشان تپه و ساصد هستیم.

در پایان هفتاد و دومین مجمع مشورتی و تخصصی محلات ، احکام دبیران مجمع محلات سیزده گانه اعطا شد.

اضافه شدن چند محموله اتوبوس به ناوگان حمل و نقل پایتخت تا پایان سال

حجت‌الاسلام سیدمحمد آقامیری عضو شورا و رئیس کمیسیون عمران و حمل‌ونقل شورای اسلامی شهر تهران  از ورود چندین محموله اتوبوس تا پایان سال در نوبت های مختلف به کشور خبر داد.

صد و شصت و هفتمین نهضت «دیدارهای مردمی مسجد محور» عضو شورا و رییس کمیسیون عمران و حمل و نقل در راستای رسیدگی به درخواست‌های شهروندان در مسجد لیله القدر محله شورا ناحیه سه برگزار شد.

حجت‌الاسلام سیدمحمد آقامیری عضو شورا و رئیس کمیسیون عمران و حمل‌ونقل شورای اسلامی شهر تهران  با همراهی امیر محمد نوری شهردار، مدیران شهری و انتظامی ضمن حضور در مسجد لیله‌القدر و اقامه نماز مغرب و عشاء، در ویژه‌برنامه‌ای باعنوان نهضت دیدار های مردمی مسجدمحور با ساکنان منطقه ۱۳ دیدار و گفت و گو کرد و در جریان درخواست و مطالبات مردمی قرار گرفت.

عضو شورای اسلامی شهر تهران، معضلات موجود در بحث حمل و نقل عمومی شهر تهران در کنار توسعه فضای سبز و معاینه فنی خودروها را یکی از عوامل اثر گذار در آلودگی هوای پایتخت دانست و افزود: با توجه به حجم رفت و آمد زیاد شهروندان تهرانی به صورت روزانه در سطح شهر، مدیران شهرداری را بر آن داشت تا اقدامات و برنامه‌ریزی‌های لازم و فوری برای حل و فصل معضلات حمل و نقلی در شهر تهران را انجام دهند.

وی اظهار داشت: در سال ۱۰۴۱ قرارداد خرید تعداد ۲ هزار و ۷۷۵ دستگاه اتوبوس با بخش خصوصی بسته شد و قرار شد از اول مهرماه ۱۴۰۲ این تعداد اتوبوس به نوبت وارد شبکه شوند اما به جای یک هزار و ۵۰۰ دستگاه اتوبوس فقط ۴۸۰ اتوبوس در سال گذشته به ما تحویل داده شد.

عضو شورای اسلامی شهر تهران بیان کرد: اکنون استاندارد نیاز اتوبوس در شهر تهران حداقل ۱۰ هزار اتوبوس است و از این تعداد در حدود سه هزار و ۳۰۰ دستگاه اتوبوس فعال در شهر وجود دارد با توجه به برخی کم‌کاری‌ها، قرارداد خرید و واردات ۲ هزار و ۵۰۰ دستگاه اتوبوس برقی با کشور چین بسته شود و این در حالی بود که از ابتدای کار می‌توانستیم همه اتوبوس‌های درخواستی را با یک سوم قیمت از چین تهیه کنیم.

وی ادامه داد: شرکت‌های ایرانی قیمتی بسیار بالاتر از شرکت‌های چینی به ما اعلام کردند که پس از آن با هماهنگی‌های صورت گرفته از سوی شهردار تهران با وزیر کشور، بانک مرکزی، وزارت صمت و مقامات اطلاعاتی کشور قرار شد اتوبوس‌های برقی چینی با کیفیت بالاتر و ضمانت ۵ تا ۱۰ ساله با مبلغ ۲۲۰ هزار یورو خریداری شود. قرار است تا پایان سال محموله‌های  دستگاهی اتوبوس در نوبت‌های مختلف وارد کشور و پایتخت شود.

شهردار منطقه۱۳ همچنین در این دیدار در خصوص درخواست شهروندان این محله مبنی بر پوشش مسیل جاجرود تصریح کرد: امکان اجرای این پروژه در منطقه۱۳ وجود دارد و در نظر داریم این پروژه را در ردیف اعتباری پروژه های سال ۱۴۰۴ بگنجانیم.

انتهای پیام/

۲۹ آبان ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۷
کد خبر: 62387

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 1 + 3 =